Lindström undersöks på måndag

I samband med ett skottförsök under gårdagens match mot IK Brage slog sig Jakob Lindström så pass allvarligt att han tvingades utgå med en kraftigt bandagerad ljumske. I dagsläget är det oklart hur omfattande skadan är, ett svar vi får vänta ytterligare några dagar på.

Vad vi däremot vet är att Jakob Lindström inte är aktuell för spel i onsdagens cupmatch på Enavallen i Enköping. Det avslog Marcus Lantz så tidigt som 15 minuter efter gårdagens 0-0-match när han inne i klubbhuset mötte den samlade lokalpressen kryddad med de två mest aktiva från Sambadefensiv.

Man tar absolut inga risker med tanke på det tunna centralmittfältet – och även om det i längden är viktigt att avancera i Svenska Cupen så vill ÖIS kunna mönstra starkast möjliga lag i slutspurten av Superettan för att kravla sig uppåt i tabellen. Där ligger, logiskt nog, det tyngsta fokuset framöver.

Något som däremot inte framkom var huruvida Lindström dragit på sig en sträckning eller en bristning. Marcus Lantz sade sig inte kunna ge en helt korrekt analys då han ännu inte hade hunnit samtala med det medicinska teamet – men det är någonting som ingen har något stensäkert svar på än så länge.

I början av nästa vecka får sjukgymnast Erik Nexborn en första koll.

– Vet inte än (hur illa läget är, reds. anm). Jag skall undersöka honom på måndag och inväntar tid på MR (magnetröntgen) efter det, säger han.

När förväntas ni veta? I slutet av nästa vecka?

– Ja, troligtvis.


'Lindström undersöks på måndag' har en kommentar

  1. 19 augusti, 2013 @ 10:42 Rude Boy

    Bli hel fort tack!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se