Jacob Ericsson: ”Vilken vilja vi visar”

Sambadefensiv pratade med vänsterbacken Jacob Ericsson efter 1-0 mot Ljungskile.

Kommentar till matchen.

– Fantastiskt skönt! Vilken vilja vi visar idag! Publiken lyfter oss också, det är stort. Vi måste vinna och det vet alla om, vi går ut och kör stenhårt, fixar tre poäng och nu har vi stor chans att klara oss kvar i sista omgången.

Det var värt att vänta ett extra dygn på?

– Det var irriterande när man fick höra att matchen var inställd. Man hade verkligen laddat upp till igår och nu fick man göra det en gång till.

Tungt att behöva ladda om?

– Absolut, det är jobbigt att vänta på match. Man går ju bara och väntar på avspark,

I mina ögon var du bäst på plan.

– Tack, det kändes väldigt bra, förutom hjärnsläppet i första. Det är lätt att spela när man få mycket boll och är inblandad i spelet, hamnar jag utanför så blir jag alltför osynlig och det är nåt jag måste jobba på.

Hur?

– Jag ligger ju rätt högt upp för att vara ytterback och måste få passningar för att ta mer yta på kanten. Idag var en sån match, vi visste att Ljungskile flyttar upp mycket och vi skulle kunna komma på kanterna.

Tankar inför sista omgången?

– Vi måste vara proffsiga och ladda om likadant som idag, men nu ska vi bara njuta. Vi gör en bra match och vi ska ta hem det på lördag, det finns inget annat.

Du låter sugen?

– Kan inte vänta, jag skulle vilja spela direkt, det är en sån möjlighet för oss!

Vad kommer att avgöra?

– Vår vilja och bättre motivation.

Hur kommer matchen att bli?

– De som gör minst misstag vinner och det blir vi. Jag tror inte Värnamo kommer att spela på 0-0, det är svårt att hålla en hel match. Inte många lag klarar det, man måste ha nåt framåt också.

 


'Jacob Ericsson: ”Vilken vilja vi visar”' have 4 comments

  1. 29 oktober, 2013 @ 22:48 Daniel K

    Jag är alltid nervös när Jacob Ericsson har bollin. Ser så stressigt och kantigt ut.
    Grymt gôtt med en efterlängtad seger!!

    Svara

    • 29 oktober, 2013 @ 23:28 Dahl

      Skojar du?
      Han klarar ju sig ur alla situationer! Drar alltid sin spelare och kommer förbi med boll. Klart säkraste närkampsspelaren i laget.

  2. 29 oktober, 2013 @ 23:26 Hico

    Tycker att han har utvecklats något enormt nu det senaste halvåret. Han utnyttjar sin snabbhet på ett ypperligt sätt. Kan hålla med om att hans touch inte alltid är den bästa, men finns det någon i dagens ÖIS som man inte kan säga det om? Ericsson ligger hästlängder före t.ex Bengtsson, Lundgren och Emil när det gäller bolltouch och eget driv med bollen.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se