Match flyttas till Majvallen

Morgondagens U19-match har fått en ny spelplats. Istället för sedvanliga Öisgården är matchen förlagd till Majvallen. Starttiden är dock den samma. 15.00.

Inget spel på Öisgården denna gång

Inget spel på Öisgården denna gång

Tätt inpå den sista och avslutande omgången i U19 Allsvenskan har morgondagens hemmamatch mot tabellfyran BK Häcken flyttats. Istället för Öisgården, som i vanliga fall är den mer riktiga hemmaplanen, är det nu beslutat att matchen skall spelas på Majvallens konstgräsplan.

Vad som dock kvarstår är starttiden. Avspark sker, precis som vi meddelade häromdagen, klockan 15.00. Den enda skillnaden är att du inte skall slå in Öisgården som slutdestination på din GPS. Istället är det alltså Majvallen, beläget i närheten av Slottsskogen, som gäller i vad som potentiellt sett kan vara lagets sista match i Allsvenskan på åtminstone en säsong.

Förutsättningarna talar nämligen emot fortsatt allsvenskt spel 2014. Utöver att ÖIS skall besegra BK Häcken, landets fjärde bästa lag, vill det till att Jönköpings Södra – som spelar samma tid – åker på stryk av redan klara Kristianstads FF.

Behagar ni vara ute i god tid finns möjligheten att ladda upp med klassisk division sex-fotboll. Pushers BK möter nämligen Masthuggets BK i ett toppmöte av division sex C. Den matchen sparkar igång klockan 12.00.


'Match flyttas till Majvallen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se