Sebastian Ohlsson: ”Vi har allt i egna händer”

Och några frågor till Sebastian Ohlsson.

Din syn på matchen?

– Vi försvarar oss bra i första och ÖSK skapar nästan inget, trots att de har mer bollinnehav så ligger vi rätt i positionerna. Sedan var det slarvigt av oss att släppa till 0-1 på en fast situation. I andra börjar matchen öppna sig mer, det blir mer omställningsspel, vi nöter ner dem och är det bättre laget, en rktig krigarinsats! Skönt med en poäng, men vi ville haft tre.

Två omgångar kvar.

– Ja, nu är vi tre poäng efter Värnamo och har allt i egna händer eftersom vi möts i sista omgången. Det är skönt att inte behöva förlita oss på andra, som vi fått göra hela tiden. Alla resultat har gått med oss på sista tiden, så det är dags att vi tar tag i det själva.

Kvalplats är en vinst i sig?

– Vi vill hålla oss kvar, då är det kval vi ska gå till, sedan ta det därifrån och vinna kvalet.

Du fick en varning idag.

– Jag ska bara lobba upp bollen i luften, så åker den iväg lite. Jag försökte ju inte fördröja spelet, det var ändå spelavbrott och ingen ville ha bollen. Ingen annan liga utom SE ger gult kort där.

Så om du haft bättre teknik hade du sluppit varningen?

– Ja, hade det bara inte varit blött.. (skratt)

Du har också varit på möte med IFK.

– Finns inte mycket att säga, eftersom jag är utlånad och under kontrakt, så hade vi ett möte. Det var min agent som ville höra vad IFK tycker, så man vet lite mer inför nasta säsong. Vi ska också ha möte med ÖIS framöver. Själv har jag inte funderat så mycket på framtiden, utan det viktiga är att att ÖIS håller sig kvar.

Det kan bli en fortsättning i ÖIS?

– Jag trivs sjukt bra här och tror på projektet med Marcus. Vi har fått ett bättre spel undan för undan och med en ordentlig försäsong tillsammas, så tror jag att vi kan etablera oss i SE, så nu gäller det att hålla oss kvar.

Det har varit en tung höst?

– Vi har utvecklat spelet, men poängen fattas. Vi har inte fått en enda ”skitseger” under säsongen utan kämpat oss till varje poäng. Nån av de oavgjorda matcher borde gett oss en vinst, men det får vi rätta till nästa år. Just nu gäller det bara att kämpa oss till poäng i de sista matcherna.

Hur kommer det att sluta?

– Värnamo i sista kan bli en rysare, förhoppningsvis kommer vi inte att behöva vinna den matchen. Det kan gå hur som helst – Varberg är också inblandade, men vi ska försöka ta 6 poäng och då är vi säkra på kvalplats.

 

 

 

 

 


'Sebastian Ohlsson: ”Vi har allt i egna händer”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se