Vädret förhindrar match ikväll

Det blir ingen match på Gamla Ullevi ikväll. Det står klart sedan ÖIS tillsammans med övriga parter vid klockan fyra i eftermiddags satt sig ned för ett sista möte. Ett möte som mynnade ut i att ÖIS fick sin vilja igenom – att flytta fram matchen.

Men till sist var det SEF:s (Svensk Elitfotboll) åsikt som vägde tyngst, i vilken även TV4 fanns med. ÖIS fick dock sin vilja igenom, att flytta upp matchen, vilket betyder att det inte kommer spelas någon fotboll på Gamla Ullevi klockan 19.20 denna måndag kväll.

ÖIS ståndpunkt till att inte spela matchen under rådande förhållanden grundar sig främst i publikförhållandena. Klubbens vilja är att så många som möjligt skall kunna se denna ack så dramatiska och viktiga match, något som i dag inte hade varit fallet.

På den officiella hemsidan medlar man följande:

“På grund av den klass 3-varning som råder från SMHI väljer ÖIS som arrangerande förening ihop med Räddningstjänsten, SvFF, Ljungskile SK och Gamla Ullevi/GotEvent att skjuta upp den match i omgång 29, mot Ljungskile, som skulle spelats på Gamla Ullevi i kväll, tisdagen den 28 oktober.”

När matchen spelas istället är ännu oklart, men det lutar åt att det blir redan imorgon tisdag den 29 oktober. Nästa match är schemalagd på lördag vilket gör att den helst skall spelas så snart som möjligt för att ge båda lagen den bästa uppladdningen inför den avslutande omgången.

Sambadefensiv ber dock att få återkomma med exakt speldatum, tid och plats. Ett beslut kring detta fattas senare under kvällen.


'Vädret förhindrar match ikväll' have 2 comments

  1. 28 oktober, 2013 @ 17:03 Anonym

    Jisses så stolligt, jag som är uppbokad imorgon kväll.
    Varför tror de att vädret kommer att bli så mycket bättre, det är ju bara några spåmän på SMHI som har gissat lite?

    Svara

  2. 28 oktober, 2013 @ 18:26 Truls

    Det har väl inte med det att göra. Räddningstjänsten vill ju att folk ska stanna inne och då blir det väl märkligt att man ska spela fotboll då. Vilket också medför att det inte kommer någon dit heller.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se