David Leinar dementerar uppgifter om förlängning

Igår eftermiddag rapporterade GP i en text om Öis framtid att David Leinar förlänger sitt kontrakt med klubben och kommer följa med på resan tillbaka mot elitfotbollen. Idag dementerar han uppgifterna i ett SMS:

”Hallå Felix. Ville bara säga att jag inte kommit längre än sist och alltså inte skrivit på nåt. GP har som vanligt valt att plocka ut citat så att betydelsen blir en helt annan”

David förklarar:

”Han frågade om jag ska fortsätta spela fotboll och på det sa jag helt klar! Och löser sig allt tar jag gärna upp ÖIS i SE igen…”

Ingenting är alltså klart med David än. Likt resten av truppen väntas besked komma inom en förhållandevis snar framtid.

– Har ingen uppsatt deadline men visst vill vi alla ha besked inom kort!

Kommer du fortsätta ditt jobb på marknadssidan?

– Det är en förhandling även där, två skilda avtal men helheten är viktig för mig med familj och allt nu. Avslutar David som i september blev pappa för första gången. Något som givetvis sätter saker och ting i ett annat ljus.

Det negativa med alla gårdagens turer som sällskapet är såklart att David Leinar inte är klar för ännu en säsong i den rödblå tröjan. Det positiva kan tänka vara att uppgifterna om Gais intresse för George Mourad inte behöver innehålla någon som helst substans. Vad vet vi?


'David Leinar dementerar uppgifter om förlängning' har en kommentar

  1. 27 november, 2013 @ 12:30 Anonym

    Hade jag varit Öis hade jag satsat på Robin vars kontrakt går ut .

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se