Följ matchen på alternativa sätt

Har du inte möjlighet att åka till Finnvedsvallen i eftermiddag kan du följa ödesmatchen på annat sätt. Inte minst genom Csports, men det finns även andra vägar att gå.

Ohlsson 2

Får vi se ”Sebbe” med denna målgest även idag?

Bland annat visar Svenska Spel matchen till ett pris om noll kronor. Det du behöver är ett registrerat konto på bettingsidans hemsida. Sändningen är snarlik den du får genom Csports, men dock i en något sämre upplaga.

Vill du inte se matchen via rörlig bild genom något av de två ovan alternativen kommer Radiosporten att erbjuda en exklusiv webbsändning. En sändning du finner via denna länk. Kommenterar gör Mattias Sundler och med sig har han Johnny Gustavsson, båda tillhörande P4 Jönköping. Sändningen startar 14.55, det vill säga fem minuter för avspark.

Det finns dessutom textrapporteringar att följa. Värnamo Nyheter kommer att liverapportera – surfa in på deras hemsida för närmare information – och med all sannolikhet kommer IFK Värnamo att uppdatera via sitt Twitterkonto. Åtminstone vid mål. Kanske kommer även ÖIS dito att göra det samma. Deras konto finner du i så fall här.


'Följ matchen på alternativa sätt' have 35 comments

 1. 2 november, 2013 @ 09:38 DrJonas

  Nån som vet om nån sportbar visar matchen? Forza röblått

  Svara

 2. 2 november, 2013 @ 14:35 Anonym

  bara jag som har problem med att betala på csports? blir tillbaka skickad till där man väljer ”matchbiljett”

  Svara

  • 2 november, 2013 @ 14:44 Anonym

   jag hade inga problem
   kanske godkänna villkoren innan betala?

 3. 2 november, 2013 @ 17:18 Björn

  Hur kan man spela med 4mittbackar på plan när man skall vinna, hoppas Lantz säger upp sig självmant och be på era bara knän att Prytz tar över igen.

  Alla såg att innermittfältet inte skulle hålla i år varför inte göra något där Kent när Sebban sade upp sitt kontrakt?

  Vi får hoppas på Holländer och Andre nästa säsong bort med sidledsfotbollen från innermitfältare .

  Svara

  • 2 november, 2013 @ 17:53 öisarn1

   fanns ju två mittbackar på bänken också till. Borde kanske slängt in dom också?

   någon som vet varför henrik carlsson inte är med?

  • 2 november, 2013 @ 18:14 Anonym

   Varför skulle han vara med? Det är ju på grund av all speltid Henke fick av Prytz, som vi inte tog några poäng – och åkte ur serien. Om de andra anfallarna fått spela istället för Henke, är jag säker på att hängt kvar. ÖIS väller över av idioter.

  • 2 november, 2013 @ 18:17 öisarn1

   ha ha

   har ju gått bra i höst:)

  • 2 november, 2013 @ 18:15 voldemort

   Här är det fan ingen Lantz som skall säga upp sig. Han är den bäste tränaren som Öis haft sedan hareide. Den där jävla långtjongaren Prytz kan ta sig i röven för han är den yttersta orsaken till att dom är där dom är.

  • 2 november, 2013 @ 18:59 Anonym

   en fråga: vad tycker du tyder på det? Att han skulle vara en särskilt bra tränare? Det kan ju inte vara hans resultat, så vad är det?

  • 2 november, 2013 @ 19:34 Öis

   Hur fan menar du att Lantz är bra???
   spelide 0
   erfarenhet 0
   Match coach 0

  • 2 november, 2013 @ 19:49 voldemort

   Är ni helt korkade eller? Ser ni inget av spelidé, tanke och inställning så bör ni nog börja komma in i matchen på allvar, gossar små. Att han kom in efter sommaren och har försökt styra upp den jävla goddagyxskaft taktik som Prytz höll på med gör ju bara att Öis kommer bli bra på sikt. Ställ istället frågan till den där jävla ledningen vi har varför prytz fick fortsätta med sin ickefotboll ytterligare en halv säsong?

  • 2 november, 2013 @ 20:00 DrJonas

   Idag var det back to the roots och tjonga iallafall. Helt galet. Lång boll på lång boll som Värnamos småkillar kunde nicka bort. Inte så öisigt…

  • 2 november, 2013 @ 20:09 Mats

   Så var vad taktiken i andra halvlek. Om luftrummet var där vi skulle ta oss fram så hade det varit mer naturligt att Leinar tagit steget upp. Att lämna det utrymme vi gjorde på mitten var harakiri.

   Faktum kvarstår, ingen kan bära upp bollen från mitten. Därmed blir vi lättlästa på innermitt, och utan hot från kanterna i tillägg så hoppas vi på mirakel, inte vårt eget spel.

   3 år med Lantz kan måhända vara rätt, även om jag inte är imponerad. Dock var timingen helt fel att skriva med honom.

   Kent Carlzon är ju på en nivå som inte ens är värd att kommentera. Hur han tog sig in i sällskapet på denna nivå är ett skämt. Han har aldrig byggt ett lag och har dessutom visat sig vara en rufflare som agent.

  • 2 november, 2013 @ 20:38 Öis

   Det finns bättre tränare än Lantz i Göteborg !!
   Om du nu vill ha lir Voldemort varför inte satsa på Qvidings tränare istället för Lantz!
   Han har ju bevisligen lyckats i Göteborgs mest patetiska lag !!

  • 2 november, 2013 @ 21:42 voldemort

   Jag vill ha både lir och kontroll. Men enbart lir har vi försökt med så jävla många gånger och det funkar inte. Prytz tjongande vill jag inte heller se. Det är som att gå tillbaka till Kalle Björklunds tid. Att ha bollkontoll och flytta över tror jag är melodin för Öis. Men man kan väl fan inte begära underverk av Lantz på kort tid med så många träben och mentalt svaga skallar som finns på plan. Ge grabben tid. Tror det kommer att bli hur bra som helst när han får sätta mer prägel på detta.

 4. 2 november, 2013 @ 17:22 TACK KÄRE GUUUD!!!

  …uuuunderbaaart att det finnns någon rättvisa ändå…en så’n genomkorrupt white trash-klubb som ÖIS – förtjänar att förtvina och försvinna…

  …uuunderbaaart att följa ÖIS i sunkserien nästa säsong!

  Nu blir det CHAMPAGNE!!!

  Svara

  • 2 november, 2013 @ 18:10 voldemort

   Dra åt helvete med dig din småländske jävla flane. Eller kom hit till göteborg så kör jag upp champagneflaskan i röven på dig..GRATIS DIN FJOLLBÖG!!

  • 2 november, 2013 @ 18:11 patrasket

   En gaisare som snackar om WT. Tillåt mig att fnissa. Skönt att vi skrev fleråskontrakt med Lantz Han har ju verkligen visat vägen…

  • 2 november, 2013 @ 18:21 voldemort

   Är det en gaisare så är han mer än lovligt dum i huvudet med tanke på att deras jävla konkursbo blir av med ytterligare en miljon i publikintäkter nästa år. Grönsvarta jävla pajasar som inte ens kan räkna..

  • 2 november, 2013 @ 18:25 Gabriel

   Hata GAIS.

  • 2 november, 2013 @ 18:30 patrasket

   Förbannade jävla kommunistgais. Är det stasipengar som räddar Gais eller Göran johanssons pamppengar? Degradera skiten! Jag orkar inte mer! Ett jävla år till där nere fyfan vad ont det gör.

  • 4 november, 2013 @ 09:11 Robban

   Haha, stasipengar eller Göran Johansson. Det var nog det bästa jag har hört på oerhört länge. Och kommunistgais, förtydliga gärna hur GAIS är kommunistiskt. Det hade varit väldigt intressant att få höra.

   Sedan håller jag med om att det är kass att sparka på nån som ligger. Men vad i den kommentaren tyder på att det skulle vara en gaisare som skriver? Möjligen om ni använder sedvanligt öisklassförakt – som några här är väldigt duktiga på – så förstår jag tänket.

   Känner igen frustrationen. Var med om samma resa 97-98 och sedan ner igen 02–03. Sanslöst vidrigt. Lider med er, men jag antar att ni inte vill ha mina sympatier.

  • 4 november, 2013 @ 12:43 Gabriel

   Nej.

  • 2 november, 2013 @ 19:56 Jesper

   Förvånad över att uberflanen lyckats stava rätt och skriva ihop de ord som skall skrivas ihop, det hör egentligen inte begåvningsreserven till i vanliga fall. Uuuuuunderbart, dessutom, att du väljer att följa oss i sunkserien nästa säsong. Vi lär behöva dina korrekta penningar i vår klubbkassa.

  • 2 november, 2013 @ 20:12 Mats

   Du verkar ha kommit långt i livet. Kul att du spenderade några minuter av ditt kvalitetsliv på att trampa på de som ligger.

 5. 2 november, 2013 @ 19:45 Anonym

  Vad har Gais att göra med att vi åkte ur idag , absolut ingenting. Så lägg det åt sidan tack.

  Svara

 6. 2 november, 2013 @ 20:06 Sven R

  Många ovan klagar på Lantz, men det är fel väg att gå! Precis som det var fel väg att gå när vissa krävde Prytz avgång!

  Prytz tog visserligen en del tveksamma beslut, men hade antagligen varit den med störst chans att få laget att hänga kvar i S1. Lantz såg en chans att, som orutinerad tränare, ta över ett S1-lag och gjorde felbeslutet att sätta sin egen karriär före föreningen. Han skulle naturligtvis stöttat Prytz istället, men gjorde ett val som antagligen de flesta av oss också skulle gjort i samma situation. Nu får han visa sina kvaliteter genom att snabbt ta oss tillbaka och vi måste stödja honom i det!

  Det måste vara ok att ta enstaka felbeslut och de enda vars felbeslut inte är enstaka är styrelsen och sportchefen. Gång på gång får vi bevis på deras tillkortakommanden och ändå sitter de kvar på sina positioner. Man skulle här också kunna nämna klubbdirektören, men jag gissar att han inte är överens med styrelsen om hur föreningen skall skötas (kanske inte ens bytet Prytz/Lantz?) och har själv valt att avgå! Även om jag har fel och han tagit del i felbesluten, tar han nu sitt ansvar och lämnar över till någon annan. Styrelsen och sportchefen bör göra detsamma!

  Svara

  • 2 november, 2013 @ 20:52 John L

   Om du med ”klubbdirektör” syftar på Lindorsson så lämnar han för att han fått ett jobberbjudande som är ”för bra för att säga nej till” inom den bransch han kom ifrån.

  • 2 november, 2013 @ 21:06 Sven R

   …för alla talar alltid absolut sanning? Sanningen kanske ligger någonstans mittemellan vad du och jag tror på? Sorry förresten, det skall naturligtvis vara klubbchef inte klubbdirektör!

  • 2 november, 2013 @ 23:45 John L

   Nej, men vet inte varför han skulle ljuga om det. Han har ju för övrigt varit helt osynlig under året.

  • 3 november, 2013 @ 00:04 Sven R

   Jag har aldrig antagit att han ljuger, bara att han kanske inte säger hela sanningen. Att han fått nytt jobb som är bra, behöver inte betyda att han inte skulle stannat om föreningen mått bra. Men det är bara han som vet hela sanningen.

   Varför skulle han då inte berätta hela sanningen? Grundregel 1A i arbetslivet är att man inte snackar skit om tidigare arbetsgivare. Speciellt inte offentligt och i media. Förtroendet hos framtida arbetsgivare bygger mycket på att de kan förvänta sig att man inte gör det om dem heller efter man slutat där. Detta är ett tips som jag gärna bjuder på…!

  • 3 november, 2013 @ 00:22 Nikh

   +1

   …Och vi får åter ingen kontinuitet på en framstående post i Sällskapet…

 7. 2 november, 2013 @ 20:26 Janne E

  Det är en sanning bland många andra
  att i varje form av kamp
  finns det några som när man lyckas
  alltid råkar gå längst fram

  Men om stridslyckan plötsligt vänder
  och viljan är allt man har
  när man söker de främstas händer
  finns de inte längre kvar

  Men skillnaden är, mina vänner
  att den som alltid springer bort
  bär också nederlaget med sig
  i sin grav

  Men den som strider om den så stupar,
  och häcklas av smitarna,
  den bär segerhuvan alla sina dar

  Björn Afzelius

  https://www.youtube.com/watch?v=CdYOJ1m_5I0

  Amor et Fides…

  Svara

  • 2 november, 2013 @ 22:21 Gabriel

   +1 Amor et fides!

 8. 2 november, 2013 @ 20:40 Bertil

  Nu är det riktigt tungt. Det är svårt att tänkta positivt så här några timmar efter att domaren blåste av matchen och degraderingen till division 1 var ett faktum. Matchen vill jag helst glömma, men de 15 minuterna efter slutsligalen tar jag med mig som ett mycket fint minne av äkta kärlek till fotbollen. Det var på gränsen till magiskt att se spelarna, en efter en, komma fram till klacken och tillsammans sörja dagens resultat och slutet på spel i Superettan för den här gången. Det pratas mycket om att det inte finns någon klubbkänsla i dagens fotboll, men det jag såg hos spelarna idag var raka motsatsen!

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se