En kväll för alla ÖIS:are på The Flying Scotsman

Vi har hintat lite på twitter om att något är på gång och nyheten skulle egentligen släppts i mellandagarna men det hela har dragit ut på tiden en aning. Nu är vi dock redo att släppa den goda nyheten för er.

Vi kan nu presentera för er att det den 29:e januari kommer att hållas en kväll för alla ÖIS:are på Flying Scotsmans övervåning. Kvällens huvudaktivitet är ett Quiz som kommer att hållas av den dynamiska brödraduon Forslund. Pontus Forslund känner nog ni flesta igen från Gamla Ullevi och intervjuerna på plan inför matcherna. Tillsammans med sin bror Fabian kommer han den 29:e hålla ett Quiz med historiska godbitar från ÖIS-historien på storbild och tillhörande frågor.

Under kvällen kommer även mat att erbjudas i någon form till förmånliga priser. Även om huvudsyftet med kvällen är att få folk att samlas innan säsongen drar igång så kommer även pengar att samlas in till klubben. Ännu är inte några summor klara men allt överskott kommer att gå till ÖIS-hjälpen. Hinkar kommer med största sannolikhet gå mellan borden för er som vill bidra med några slantar förutom det ni betalar i baren.

Förutom detta quiz kommer en längre intervju göras på scenen med en än så länge hemlig gäst. Ännu är inte kvällens körschema klart men vi kommer att komma ut med alla nyheter kring kvällen på twitter under januari. Givetvis är vi öppna för förslag, och har du någon idé om vad du kan bidra med till kvällen är du självklart välkommen att höra av dig här nedan i kommentarerna eller på mail till kontakt@sambadefensiv.se.

På återhörande.


'En kväll för alla ÖIS:are på The Flying Scotsman' have 6 comments

  1. 3 januari, 2014 @ 00:28 Zorich

    Fantastisk tillställning och engagemang. Det får man inte missa.
    Ett förslag till aktivitet: Anordna ett litet lotteri där ni lottar ut små ÖIS relaterade prylar ;) Balders Hage kanske vill vara med och sponsra i utbyte med att dom får lite reklam…

    Z

    Svara

  2. 3 januari, 2014 @ 10:03 Kommittén för Statssäkerhet

    Härligt ännu en anledning att få supa! Eller hur Lelle å gänget…

    Svara

    • 3 januari, 2014 @ 17:10 Lelle

      Ja, man skulle ju kunna tro att jag låg bakom detta….!!! :-)
      Fast jag hade nog inte valt en Onsdag då jag normalt sett tränar, men detta måste ju prioriteras före träningen, helt klart!!!

  3. 16 januari, 2014 @ 16:45 Jonas

    Hej,

    Låter kul, för planering vilken tid ?

    Svara

  4. 22 september, 2014 @ 05:39 patheticagnosti46.shutterfly.com

    Noww I am going to do my breakfast, after having my breakfast coming over again to reead additioknal news.

    My web blog – SEO in hertfordshire [patheticagnosti46.shutterfly.com]

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se