Robin Kačaniklić: ”ÖIS är ett bra alternativ”

I matchen mot Utsikten hade ÖIS två provspelare på plan. Sambadefensiv pratade med 25-årige yttermittfältaren Robin Kačaniklić. Robin är bror till Alexander, som spelar i A-landslaget och Fulham.

Fotbollsbakgrund?

– Det har varit en karusell, jag har redan varit runt mycket i mina dagar. Började i HIF, sedan Mjällby, norska division ett (Brumunddal Fotball), FC Nordsjælland och Partizan Belgrad, där fick jag en höftskada och var tvungen att hålla upp i 1,5 år, sedan behövde jag komma tillbaka och tog ett år i Kristianstad och nu känns allt jättebra.

Du söker ett nytt lag?

– Jag söker en utmaning och vill spela högre upp igen. Jag känner att jag kvalitet och ambition att göra det. Jag hade en snack med Marcus Lantz om att komma hit en vecka och känna på det. Jag trivs med konceptet att man vill spela teknisk fotboll med mycket bollinnehav.

ÖIS är en lämplig klubb?

– ÖIS är ett bra alternativ, man har ambition att satsa. De ska upp till Superettan igen och det skulle vara roligt att komma till en klubb som vill nåt. Det känns redan som jag har kommit bra in i gänget den veckan jag har varit här.

Dina styrkor?

– Snabbheten, en-mot-en och possession-spelare

Dagens insats?

– Första halvlek var mycket bra, men jag skulle gjort ett mål till. Det kändes helt ok, hela högerkanten var ju ny och jag tyckte samspelet fungerade fint.

Och mål gjorde du.

– Ja, med högern! Det händer inte som ofta, även om jag inte är extremt vänsterfotad så är det vänstern jag använder mest.


'Robin Kačaniklić: ”ÖIS är ett bra alternativ”' har en kommentar

  1. 21 oktober, 2014 @ 03:27 site rencontre cougar

    Good respond in return of this difficulty with genuine arguments and describing all regarding that.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se