Adam Rosén: ”Fått den start vi ville ha”

Vi ställde också några frågor till Adam Rosén, som svarade för det viktiga 1-1-målet.

Kommentar till matchen?

– Det var en svängig match. Vi började sådär, men i slutet av första tar vi över spelet helt. Vi fortsätter så efter paus och får målet, sedan blir det många avblåsningar och vi kommer ur rytmen. I slutet satsade vi på att göra ett avgörande mål, vilket också öppnade upp för Norrbys kontringar. Det var i alla fall gött att vi kunde göra sista målet och vinna!

Du kvitterade till 1-1.

– Vi sa i paus att vi skulle slå hörnorna på främre ytan, sedan ändrade vi oss igen och drar över deras förste gubbe. Då kommer jag precis som jag ville och kunde sätta upp den i bortre. Det kändes direkt när jag hoppade upp att jag kom rätt på bollen, så jag behövde bara få ner den innanför målramen.

Norrby hann också missa öppet mål.

– Ja, det var ett pass som nästan gick igenom två lagdelar. Jag sprang ut och försökte glidtackla vid kortlinjen, men han spelade snett bakåt i stället. Som tur var fanns Robin där och kunde störa tillräckligt för att han skulle missa.

Du var inblandad i en hel del situationer?

– Jag lyckades täcka två skott, nästan efter varandra och det är alltid skönt när man kan hjälpa målvakten. Sedan hade Norrby flera omställningar och man fick göra några brytningar.

Oroligt när Hannes blev skadad?

– Jag tycker Faramarz gör det jättebra när han kommer in, det är inte lätt att plötsigt bara komma in, framför allt inte på mittbackspositionen som är lite utsatt. Däremot var det lite rörigt innan Faramarz kom ini i spel och Jakob fick vikariera där.

Tre raka segrar.

– Det är väldigt viktigt att få de här vinsterna. Nu har vi fått den start vi ville ha och ska jobba vidare på det här.

 

 

 


'Adam Rosén: ”Fått den start vi ville ha”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se