Sebastian Johansson knegar vidare i fotbollens tjänst

Sebastian Johansson vandrar vidare. Foto: Mattias Sandgren

Att Ale är ett ÖIS-fäste av stora mått är redan vida känt. Ahlafors IF har fostrat både bröderna Lindström och Niklas Elving samt försett våra läktare med supportrar i stora nummer. Nu ansluter ännu en rödblå hjälte till det gulsvarta laget. Sebastian Johansson tillhörde under förra säsongen visserligen Utsiktens BK men speltiden blev knapp och tiden ägnades istället åt arbete på bank.

Pappaledighet gör dock att han nu har tid över för fotbollen och det är Jonathan Lindström som agerat sportchef:

– Jag har frågat ”Seb” tidigare, men han har haft svårt att få tiden att räcka till. När Johan Elvings (Niklas bror) skada bekräftades chansade jag igen och denna gång blev det bingo, berättar Jonathan Lindström för Alekuriren.

Sebastian Johansson må vara klar med toppfotbollen men det finns fortfarande saker som drar honom tillbaka mot den gröna mattan, eller kanske framförallt det som finns bredvid den:

– Nu är jag pappaledig och då ser situationen lite annorlunda ut. Vi har till en början gjort klart att jag ska vara med fram till sommaruppehållet, sen får vi ta en ny diskussion. ”Jonte” säger att det är ett gott gäng och det är verkligen snacket med ”gubbarna” i omklädningsrummet som jag har saknat, säger Sebastian till lokaltidningen.

Vi önskar självklart Sebastian all lycka i Ahlafors IF. Tiden då Division 3 Nordvästra Götaland var en säker plats är ett minne blott.


'Sebastian Johansson knegar vidare i fotbollens tjänst' har en kommentar

  1. 13 maj, 2014 @ 21:52 Marty

    Har köpt ny dator med windows 8 och jag kan inte se bilder och texter på ois.se, någon klok människa som vet varför? (Gäller även en samsung platta)
    Tacksam för svar!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se