Daniel Paulson: ”En fantastisk känsla”

Vi pratade med Daniel Paulson, som inledde målskyttet mot Utsikten.

Din syn på matchen?

– Vi gör fantastiskt bra första halvtimme, rullar bollen och har fina kombinationer,bra försvars- och anfallsspel medan Utsikten inte skapar något. Sedan går vi ner oss lite, men det är ingen dålig sista kvart heller. I andra får de straffen ganska tidigt och det blir lite nervöst, Utsikten slår långt och skapar en del situationer på det, men det blir inga riktigt farliga chanser. Det var skönt och viktigt att få en trea här, nu ryckte vi ifrån lite.

Orolig på slutet?

– Klart man är nervös när man bara leder med ett mål. Man tittar på klockan, som går långsamt och så hade man Qviding-matchen i minnet.

Äntligen gjorde du mål.

– Det var på tiden! Jag har haft många målchanser hela våren och borde gjort fler mål. Det var fint kombinationsspel, en snygg dribbling av Sebastian och sedan sätter Johan fram bollen till mig. Trodde först det skulle bli stolpe ut, men idag satt den. Första målet, det är en speciell känsla, en fantastisk känsla!

Extra för dig som är ur-ÖISare?

– Jag har alltid hållt på ÖIS, så det är en speciell känsla att göra mål för A-laget.

Du har tagit flera steg framåt sedan förra året?

– Försäsongen gick riktigt bra för mig, men sedan har det inte gått lika bra under serien. Jag är framför allt besviken på de första matcherna, men nu har det börjat släppa lite och jag har hittat ett bra samarbete med Jacob, så jag hoppas det fortsätter.

Du haltade innan du bytte?

– Jag fick en spricka i foten för ett halvår sedan och nu fick jag en smäll där, men det känna inte som nåt allvarligt. Det gjorde ont i början, men nu är det mycket bättre. Jag ska röntga det för säkerhets skull på onsdag.

Är du sliten?

– Nej, idag och senast mot Qviding kände jag mig pigg, men jag har fått kramp i slutet på flera andra matcher.


'Daniel Paulson: ”En fantastisk känsla”' har en kommentar

  1. 24 juni, 2014 @ 20:33 Daffy

    Grattis Daniel, må det komma många fler mål i ÖIS-tröjan!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se