Johan Hedman: ”Värt väntan”

Sambadefensiv tog också en pratstund med Johan Hedman.

Kommentar till matchen.

– Första 30 är väldigt bra från vår sida, vi har tålamod, spelar runt, kommer till bra lägen och gör två mål. I andra får de straff, samtidgt skadar Andreas sig och det präglar matchen. De får tryck på oss, vi blir ängsliga och det är inget skönspel från något av lagen utan mest en lång väntan på slutsignalen från vår sida – och vi slapp det snöpligt slutet och vann, så det var värt väntan.

Fint spel, men bara två mål i första.

– Vi är ganska effektiva, det är mer att vi har ett bra spel och de får jaga boll. Men vi hade snackat om det, Utsikten är svåra att tränga igenom och hade bara släppt in 8 mål, så vi måste ha mycket boll.

Du var inblandad i både 1-0 och 2-0.

– Jag hittade en bra yta vid båda målen och det var extra skönt att få spela fram Daniel till hans första mål, han har väntat länge på det.

Vem är bäst anfalls-Hedman eller mittfälts-Hedman?

– Idag var det anfalls-Hedman, jag spelade innermitt sista 35 och det blev inget ordnat spel då, plus att man vet att man inte får tappa boll i kritiska lägen, men det är lite från match till match annars. Nu har jag mest spelat forward och jag trivs där, men det är en styrka att jag kan spela på flera positioner.

Med Frantz har du en snabb kollega där framme?

– Ja, men idag blev det inte så mycket djupledsspel, men snabbheten är en av hans styrkor, sedan gäller det för mig att hitta lägen där jag kan få bollen.


'Johan Hedman: ”Värt väntan”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se