Sören Börjesson: ”Fruktansvärt besviken”

Vi pratade också med Sören Börjesson efter den oavgjorda matchen på Valhalla.

Din syn på matchen?

– En match med olika ansikten, Första 25 är ganska ok, vi håller ihop det bra och får organistaionen att fungera. Vi kan ibland bryta högt upp i banan och vi kan jobbad samlat, lägre. Sista 20 kan Qviding mer spela igenom vårt mittfält och komma rättvända, då är de mer med i matchen och vi får större bekymmer. I andra styr vi det mesta och skapar de största chanserna, matcher borde varit avgjord innan det dramatiska slutet. Normalt vinner vi på den andra halvleken vi gör, då vi har betydligt fler chanser än i första.

Kvitteringen kommer i sista minuten.

– De hade ett visst tryck, delvis beroende på att vi jobbade samlat och hamnade där nere. Qviding vill gärna trä igenom och gör det mestadels bra och fyndigt. Vi har ändå koll på dem och de hittar inte fram till de stora målchanserna. Det är ganska typiskt det som hände, att vi vinner bollen och vill gå till anfall, då de plötsligt får tillbaka bollen och i det läget är de snabbt inne centralt i straffområdet. Då är vi inte lika täta där och de får komma till skott, sedan är det naturligtvis extra surt att det händer när det bara är att sparka bort bollen.

Bara otur?

– Som spelare känner man att vi har koll på läget, man har en trygghet att vi ligger där vi ligger. Sedan skiftar bollinnehavet flera gånger, när de sker en del situationer. Summerar man allt under en säsong så kanske det jämnar ut sig. Mot Norrby gör vi mål i slutet och här släpper vi in ett. Just nu är man så fruktansvärt besviken på att vi inte löser det, för vi var värda tre poäng med en här insatsen.

Läget nu?

– Vi har en del stora långtidsskador, men vi tränar på. Vårt fysioteam gör ett gott jobb tillsammns med kilarna själva. Sedan är de några småskavanker på de som är speldugliga nu, så det kommer väldigt lägligt nu med nio dagar till nästa match, där vi kan träna på bra, samla ihop styrkorna och få lite mer balans i skadeläget.


'Sören Börjesson: ”Fruktansvärt besviken”' har en kommentar


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se