Robin Ingvarsson: ”Vill komma med mer framåt”

Sambadefensiv tog också ett snack med Robin Ingvarsson efter matchen.

 
Kommentar till 0-0?

–  Matchen började i högt tempo, efter deras utvisning tar vi över mer och mer. Sedan är vi överlägsna i andra halvlek och borde lyckats göra nåt mål i alla fall, så jag är besviken att det bara blev 0-0. Vi ska göra det bättre än vad vi gjorde, det är positivt att vi håller så bra i bollen, vi gör bara nåt enstaka misstag där.

Du har annars fått mycket beröm på sista tiden.

– Jo, det har känts bra, men det här var absolut inte min bästa match. Jag vill komma med mer framåt och det blir svårt när Oddevold backar hem.

Det lovar ändå gott för dig i ÖIS?

– Det är bra träningar hela veckorna, sedan är matcherna så j-a kul, det är därför man spelar fotboll. Man bara njuter när man kommer ut på plan – och nu när det är mycket folk så är det ännu roligare.

Funderar du nåt på Superettan?

– Nej, jag är en sån som inte läser resultat eller kollar på tabellen, sedan får man förstås höra en del runtomkring. man försöker fokusera på där vi är nu, det är ändå den aktuella matchen som gäller.

Det är bättre än att vara ett topplag i division 1?

– Man vill ju vinna matcher, det är en stor del av det, sedan vill man också vara så högt upp i seriesystemet som möjligt. Jag har aldrig tänkt att vi ska vara ett bottenlag i nån serie, så vi får se till att bli ett topplag när vi tar oss upp.


'Robin Ingvarsson: ”Vill komma med mer framåt”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se