Dags att spurta!

Enkronasmatchen är mindre än två veckor bort. Måndagen 22 september möter ÖIS FC Trollhättan på Gamla Ullevi, då betalas inträdet av sponsorer. Vid vändkorset slipper du slanta upp.

Laget gör allt för att spurta i tabellen och vi gör allt för att insamlingen till enkronasmatchen ska göra detsamma. Än så länge har intresset för vår insamling varit ganska lågt. Hur pengarna kommer in till matchen är egentligen ganska ointressant, så länge pengarna trillar in till klubben är vi nöjda.

Vi är dock säkra på att det finns människor som vill hjälpa till men inte är benägna att bidra med 990 kronor som är det lägsta beloppet att bidra med direkt till klubben. Därför finns vår insamling. Till oss är alla välkomna att bidra och inget bidrag är för litet.

På knappen längst upp till höger på sidan finns en knapp med direktlänk till vår PayPal-sida där ni kan komma med ert bidrag. Insamlingen är öppen hela vägen tills matchen startar.

Vi ber alla att sprida budskapet såväl matchen som insamlingen så mycket ni bara kan. Alla kan inte bidra med mycket men de flesta kan skänka de 75 kronorna som skulle lagts på en pizza och instället laga mat,

Går du i skolan ska hela klassen med, har du en familj ska hela den med, har du vänner ska alla dessa med och tränar du ett fotbollslag så är det fritt fram att ställa in måndagsträningen för att ta sig till Gamla Ullevi.

Nästa måndag ses vi, tills dess samlar vi både folk och pengar. Framåt!

 


'Dags att spurta!' har en kommentar

  1. 13 september, 2014 @ 09:12 PriMax_ÖIS

    Satte in 187kr
    Hade inte 1887kr på mig :)

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se