Det är på måndag det händer!

 Nyårsbild

På måndag är det dags. På måndag är det läge att samla trupperna. Till såväl Gamla Ullevi som till klacken. Det kostar nämligen inte ett ynka öre att gå in på måndag. Därför föreslår vi att DU gör ditt bästa för att ta med så många du bara kan till arenan klockan 19.00. Det är nämligen då det drar igång. Det är då ÖIS svänger in på upploppet. Det långa utdragna upploppet av Division 1 Södra 2014.

Såväl publikmässigt som spelmässigt är det dags att ta sig i kragen nu. På träningsplanen filas det på detaljer inför måndagens drabbning och i supporterleden samlas nu kraft för en ordentlig urladdning. Från Inferno väntas ett grandiost tifo. Ett tifo som kräver att klacksektionen fylls.

Du som följt laget från ståplats i några säsonger vet vilken potential Östra Stå har. Vilken sprakande fest det blir när vi alla drar vårt strå till den där stacken och sjunger för full hals för att bära fram laget. Ni minns säkert den där kvällen 2012 när laget mötte Lunds BK, Gamla Ullevi gungade och Henrik Carlsson växte från pojke till man med vårt stöd och gjorde sitt första mål i den rödblå tröjan. Ni minns säkert också Jakob Lindströms knutna näve upp mot klacken efter hans ledningsmål mot Gais förra året. Ni minns säkert också miraklet mot AIK i Svenska Cupen, Marcus Allbäcks 1-0 mot Väsby och derbykvällarna på Nya Ullevi och många många fler härliga stunder.

På måndag kan vi, om vi bara vill, skapa nya minnen. Om du rört dig mot sittplats är det nu dags att ge klacken en ny chans. Det är dags att ta tag i din gamla polare från tiden på ståplats och släpa er tillbaka. Tillbaka in i gemenskapen och tillbaka till hettan som bara en riktigt gungande kväll på ståplats kan frambringa.

Klacken kommer att hålla till på övre etage. Samma sektion som användes i hemmaderbyt mot Gais förra året samt i matchen mot Hammarby samma säsong. Anledningen till att valet fallit på den sektionen är att en ganska stor klack väntas samt att möjligheterna för ett tifo är bättre där än på den avsevärt mindre sektionen nedanför, där klacken vanligtvis håller till på Gamla Ullevi.

För dig som är intresserad av att göra det hela till en längre upplevelse än enbart matchen öppnar Flying Scotsman klockan 16.00. Där kan du få någon kyld dryck och något att äta samtidigt som du träffar andra ÖIS:are och laddar upp inför matchen. Från skotten går sedan en march till Gamla Ullevi. 18.10 är avgångstiden i nuläget och då det inte finns några bortasupportrar att tala om borde inte polisen sätta några käppar i hjulet för att det tidsschemat ska hålla.

Väl vid arenan kommer Inferno stå med hinkar för frivilligt inträde. Detta frivilliga inträde går till framtida tifon. Se till att ta ut pengar!

Det finns alltså tre tider att hålla reda på: 16.00 öppnar puben, 18.10 går tåget och 19.00 börjar matchen. Det kommer bli en bättre måndag än vanligt vänner!

Tills dess kan ni alla donera pengar genom vår knapp längst upp till höger på sidan. Det är lätt som en plätt!


'Det är på måndag det händer!' have 4 comments

  1. 21 september, 2014 @ 13:17 Anonym

    hey ho lets go!

    Svara

  2. 21 september, 2014 @ 13:35 Gabriel

    Jag kommer och förstärker klacken för en kväll.

    Svara

    • 21 september, 2014 @ 15:36 Christian

      Hoppas fler gör så.

    • 21 september, 2014 @ 21:53 Gabriel

      Hoppas jag också. Vill att det ska bli magiskt.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se