Sebastian Ohlsson: ”Här vill jag spela”

Vi talade med Sebastian Ohlsson efter att ÖIS återtagit serieledningen i Division 1 Södra.

2-1 mot Motala, vad säger du?

– En riktigt bra första halvlek, vi spelar ut dem. Andra halvlek är katastrofal, jag vet inte vad som händer. Det är som många matcher tidigare, vi går in i omklädningsrummet och säger att det här får inte upprepas. Sedan släpper vi till et läge direkt och låter Motala reducera efter fyra minuter, sen är vi där igen. Det är ju inget bättre lag vi möter i andra, men vi blir tvungna att jobba hårt, när vi går ner oss.

Matchen kunde slutat hur som helst?

– Hade vi bara fortsatt som i första hade det inte varit nåt problem, men jag vet inte vad som händer. Vi bara tjongar upp bollen och orkar inte trycka upp laget.

Sitter det i huvudet?

– Jag vet inte, kanske, det är nåt vi måste jobba med i varje fall.

Men det blev tre poäng.

– Ja, det är ju det viktiga. I förra matchen mot Kristianstad var vi verkligen värda att vinna, men fick bara oavgjort. Idag var det kanske tvärtom. Vi sätter också press på Utsikten, så det känns gott.

Din nya roll som nummer 10?

– Jag trivs jättebra där och jag får ut mest av mina kvaliteter. Steget, passningsskickligheten och hitta kombinationer, det är det jag är bra på. Tycker själv jag passar bra där och och det är här jag vill spela, det har gått väldigt bra alla tre matcherna. Nummer 10 eller till vänster är mina bästa positioner, även om det gått bra när jag spelat höger också.

Hur kom det sig att du fick chansen?

– Det var skadorna som öppnade det här för mig och jag tog chansen när jag fick den, så jag är glad för det. Nu gäller det bara att fortsätta att leverera. Förut kom jag mycket på inlägg och det kanske inte riktigt är min grej, nu får jag jobba på träningarna i den här nya positionen och förhoppningsvis utvecklas där.

Din insats idag?

– I första funkade det bra, för då fanns det gubbar, men i andra tog vi inga löpningar för varandra. Vi gav bara bort bollen och hoppades att nån annan skulle lösa det. då blir det tufft.


'Sebastian Ohlsson: ”Här vill jag spela”' have 5 comments

  1. 9 september, 2014 @ 09:56 The Last 1

    Tror stenhårt på Ohlsson i den positionen! Han har allt som krävs för att bli vår #10!

    Svara

  2. 9 september, 2014 @ 11:03 Johan

    Inte en chans att vi får behålla Ohlsson när vi går upp bara..

    Svara

    • 9 september, 2014 @ 11:14 Limpan

      …OM vi går upp menar du va?! ;-)

    • 9 september, 2014 @ 12:50 Johan

      NÄR såklart, är övertygad om att vi klarar det i år :)

    • 9 september, 2014 @ 12:49 Gabriel

      Vi har inte gått upp. Håll tyst med allt sånt snack. Snackar vi så kommer det gå åt helvete. Hårt jobb! Framåt! Kriga! En match i taget! Krossa Uddevalla!


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se