Flera återkomster inför matchen mot Qviding

Efter en vecka av total hopplöshet väcktes igår en strimma av hopp. Utsiktens ledning i Skövde både kvitterades och vändes till ledning för hemmalaget. En ledning som tyvärr inte höll hela vägen utan vändes till seger för Utsikten genom Anders Mogren bara minuter från slutet.

Även om ÖIS inte kan ta över serieledningen denna omgång visade matchen i Skövde hur nära det kan vara. Hur lite som krävs. Två segrar i rad för ÖIS och förlust i svåra bortamatchen mot Motala för Utsikten och ÖIS återigen är i förarsätet. Det kan gå fort. Det kan gå.

Klart är dock att en vinst mot Qviding är ett måste. Det är den sits laget har placerat sig i.

Marcus Lantz var tydlig efter matchen mot Utsikten. I intervjun efter matchen förklarade han sin frustration över det han ser som brist på ledartyper i laget. Han pratade om pojkar mot män och han och han lyfte George Mourad som en ledartyp som saknats. Det är ett tungt ansvar han lägger på George som precis kommit tillbaka från sin knäskada.

George Mourad verkar nu vara redo för 90 minuter fotboll. Han spelade med U21-laget i matchen mot Torslanda i tisdags, det kan ses som en indikation på att han är tänkt att starta mot Qviding.

Bolltrillande Qviding

Qviding har sedan Bosko Orovic tog över klubben inför säsongen 2011 valt att ta laget åt en riktning som kan betraktas som både beundransvärd och dumdristig. Hans Qviding ska spela efter marken och bygga sitt spel på bollinnehav, annars kan det kvitta. Den förre supertalangen Orovic är en fotbollsideolog värd att beundra. Men hans Qviding kan också bli aningen lättläst.

Då man inte under några som helst omständigheter vill avvika från sina principer om hur fotboll ska spelas spelar man också spelet på liknande sätt i samtliga matcher. Lagets stora problem under säsongen har varit målskyttet. Där man förra året hade Alexander Jeremejeff längst fram som kunde avsluta anfallen finns nu ingen tydlig målskytt. Leder skytteligan gör August Wängberg under hösten mestadels spelat mittback. Han har gjort fyra mål.

Som vanligt är en nyckel till seger att vinna mittfältet. Mot Qviding gäller den regeln mer än någonsin, utan sitt spelskickliga mittfält är Qviding oerhört svaga. I det långa spelet finns inte mycket att hämta och backlinjen har svårt att stå emot en anstormning.

Klarar Carl Hawunger av att skava hälsenorna av Marco Kotilainen och Mentor Zhubi och ta över initiativet när bollen väl är i rödblå ägo är mycket vunnet. Qvidings backlinje är visserligen spelskicklig men i luftrummet ska Anders Alö och August Wängberg inte ha mycket att säga till om mot 190 centimeter George Mourad. Lyckas ÖIS dessutom få in djupledslöpande yttrar bakom Qvidings backlinje så kan det bli en trevlig afton.

Hawunger och Andersson tillbaka.

Carl Hawunger saknades på defensivt innermittfält och längre bak i banan saknades Fredrik Andersson än mer. Nu är de båda tillbaka. Dessutom verkar George Mourad vara redo för 90 minuter vilket sannerligen är ett tillskott. Därmed är förutsättningarna avsevärt mycket bättre mot Qviding än i mötet med Utsikten. Dessutom medverkade Frantz Pangop för första gången på flertalet veckor under dagens träningspass. Trots veckor utan fotbollsträning var han i till synes fin form.

Värt att notera från dagens träning är också att Hans Gren deltog. Gren är till vardags ansvarig för de två äldsta ungdomslagen. När Sören Börjesson idag var i Skåne för att scouta hoppade den förre Gais- och Malmötränaren in och hjälpte till. Gren finns med på bänken i morgondagens match.

Efter att ha samlat på sig sitt tredje gula kort i matchen mot Utsikten är Daniel Paulson avstängd på måndagen.

Med Fredrik Andersson och George Mourads intåg får Marcus Lantz in två karaktärer med tongivande roller i laget och starka röster. Precis det han efterfrågade efter matchen mot Utsikten. Det finns inte mycket att skylla på mot Qviding. Det är dags att hoppa upp på rälsen igen och trampa gasen i botten. Det är nog vad som krävs om laget ska ikapp Utsiktens BK.

Elvan är som vanligt svår att gissa men vi gör väl ett försök:

Fredrik Andersson

Robin Ingvarsson – Hannes Sahlin – Tobias Bratt – Jacob Ericsson

Carl Hawunger – Jakob Lindström

André Nilsson – Sebastian Ohlsson – Mathias Strinäs

George Mourad

Personligen hade jag föredragit Nicolas Sandberg framför Mathias Strinäs som en av yttrarna men känslan är att Lantz föredrar Strinäs. Lantz gillar sin 4-2-3-1 även om han då och då frångått den så är det den uppställning som fungerat bäst under hösten. Mot Qviding är känslan dessutom att två innermittfältare hade blivit för lite. Även om två anfallare i boxen hade smakat fågel så kan man inte få allt.

Nu är det dags att sträcka på sig, dags att se framåt. Vinst mot Qviding innebär att det är två poäng upp till Utsiktens BK. Det ska gå.

ÖIS ska inte spela i Division 1 Södra.

Framåt!


'Flera återkomster inför matchen mot Qviding' have 52 comments

  1. 12 oktober, 2014 @ 19:15 Anonym

    Kul att Sebastians bror Linus Ohlsson, uppfostrad i IFK Göteborgs akademi och tillhörande i Qvidings A-trupp är på bänken imorgon, värd många fler minuter än vad det blivit hittils i år, snabb, fysisk med grymt spelsinne och som gjort riktigt bra ifrån sig i U-21, dags att visa upp sig på riktigt, skulle vara riktigt kul att se dessa bröder som tidigare spelat ihop flera år nu mötas..central mittfältare med stort målsinne dessutom..Öis se upp ..

    Svara

    • 12 oktober, 2014 @ 21:27 qviddan

      Drömuppställning för Qviding. ÖIS torskar i morgon. Mittfältet kommer kollapsa.

    • 12 oktober, 2014 @ 21:39 Profeten vs Saxen

      Vilken av pojkarna tror du vinner Kotte?

  2. 12 oktober, 2014 @ 19:30 Rödblå gubbe

    Tack för en som vanligt bra och klarläggande artikel Felix! Håller med dig om Nico och Strinäs. Strinäs har inte gjort några större avtryck på mig heller. Eller varför inte låta Hedman få chansen i startelvan?

    Svara

  3. 12 oktober, 2014 @ 20:30 Kommittén för Statssäkerhet

    Vem är Zlatan, vi har Zhubi!

    Svara

  4. 12 oktober, 2014 @ 20:59 Sektion LM

    Tack för informativ införtext! Ja, hur Strinäs som visat noll kan gå före Nico och Hedman, är obegripligt. Skulle vara väldigt intressant att någon gång få veta vad Hedman gjort för att hamna i Lantz frysbox.

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 11:41 Mackarinho

      +1. Kan inte förstå att vi ”slösar” bort Hedman. In med Hedman på mitten och Seb Ohlsson på kanten, så säkrar vi de poäng som finns kvar. Lätt som en plätt ju.

    • 13 oktober, 2014 @ 11:42 Mackarinho

      Även Nico ska spela givetvis framför Strinäs.

    • 13 oktober, 2014 @ 13:41 Svenne W

      +1

  5. 12 oktober, 2014 @ 21:17 Filli

    Tack Felix, du ingjöt lite hopp, kände mig helt nere nyss. Nu kör vi!

    Svara

  6. 12 oktober, 2014 @ 22:27 Fassan

    Hedman? Vart är han? Har Lantz käkat så mycket spettekaka så han glömt bort honom? Nej superettan eller avgång. Slutsnackat.

    Svara

  7. 13 oktober, 2014 @ 10:53 Anonym

    Tittar vilka lag som Öis skall spela mot är det ju lättare motstånd än vad Utsikten. Utsikten kommer ha riktigt tuffa matcher kvar.

    Svara

  8. 13 oktober, 2014 @ 11:03 Kvänum

    Plågsamt att se hur Lantz behandlar Nico. Två ynka seriematcher från start. I den ena gör han matchens enda mål, i den andra plockas han av efter cirka 60 minuter och därefter har det bara blivit inhopp, medan Stellan – fullständigt obegripligt för alla som sett honom spela – fått förtroendet om och om och om igen. Och trots att Nico haft åtminstone tre starka inhopp nu på raken går Strinäs – precis som tidigare – före när han är tillbaka. Fick starta mot Utsikten, verkar ta platsen till vänster nu.
    Medverkade Lantz till att ta hem Nico bara för att kunna få pissa på honom?

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 11:48 Anders

      Jag håller med dig fullt ut. När något inte funkar måste det prövas något annat! In med Frasse Pangpå, nico och Hedman.

    • 13 oktober, 2014 @ 16:40 Daffy

      Håller också med dig, ge Nico chansen för helsike!

  9. 13 oktober, 2014 @ 20:52 Björn

    För Öis bästa och fansens bästa ta nu bort Lantz

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 21:03 Nikh

      Jävla idioti att skriva ett långtidskontrakt redan under förra säsongen då vi inte visste mkt om honom. Åter igen förbannat dåligt skött av oss.

    • 13 oktober, 2014 @ 21:16 Nikh

      Fan, t.o.m börjat särskriva i all bedrövelse,,, Det tar jag på mig Lantz!

  10. 13 oktober, 2014 @ 20:53 Christian

    Vad ska Lantz säga nu?

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 21:01 Nikh

      Precis. Han har alltid haft ursäkter och skyllt på andra på ett osmakligt sätt. Började redan förra året då laget var för dåligt tränade och sedan med att det tog tid att spela in ett nytt system….
      Börjar bli jävligt trött på den mannen.

    • 13 oktober, 2014 @ 22:06 Voldemort

      Vad har han haft för lag att jobba med då? Mourad gick sönder direkt. Östling i princip likaså. Hannes till o från skadad. Måns som var det vi behövde på Mf långtidsskadad. Henric carlsson likaså. Stellan var ett snedköp. Strinäs och Nico har inte gjort någon glad. Det finns väl inte så mycket mer att ta av i en redan ung trupp. Så jävla lätt att kräva folks avgång hela tiden. Tycker du det blivit bättre med att byta tränare i parti o minut? Skulle snarare vilja säga att det här laget har överpresterat och haft stolpe in i många matcher. Nu kommer notan….bara att fläska upp degen och bita i det sura.

    • 13 oktober, 2014 @ 22:37 Nikh

      Har jag någonstans krävt hans avgång?

      Visst har vi haft otur med skador men jag gillar ändå inte hans attityd att alltid lägga skulden på alla andra, eller som mot Oskarshamn prata om tillfälligheter, vid misslyckanden. Det straffar sig.

      Möjligt att vi överpresterat men att vi är sämst och helt under isen när det gäller som mest är inget bra betyg för en tränare.

    • 13 oktober, 2014 @ 22:41 Nikh

      Tycker inte heller det är bra att byta tränare i parti och minut. Det tyckte jag inte heller när Prytz fick gå förra sommaren….

    • 13 oktober, 2014 @ 22:45 Voldemort

      …och just därför skall vi inte byta nu heller. Det var väl du som tyckte det var idioti att skriva ett långt kontrakt? Blir lite kognitiv dissonans där då, vettö…

    • 13 oktober, 2014 @ 22:49 Nikh

      Inte alls vettö…

      När vi nu har skrivit skall han sitta kvar, men det jag hade synpunkter på vettö var att vi skrev ett långtidskontrakt med ett sådant oprövat kort så snabbt,,, vettö,,,

    • 13 oktober, 2014 @ 22:58 Voldemort

      Så enligt din terminologi vad gäller oprövade tränare så vill du egentligen innerst inne ha bort honom. Bara sådär lite? För att han har ett långt kontrakt?

    • 13 oktober, 2014 @ 23:10 Nikh

      Jag var mkt skeptisk när vi tog in Lantz som huvudtränare förra året och han har inte fått mig att ändra den uppfattningen. Han har mycket att bevisa men han bör få chansen nästa år också.

      Jag är för kontinuitet och långsiktighet men är osäker på om Lantz är rätt man för uppgiften.

      Förhoppningsvis har jag fel.

    • 13 oktober, 2014 @ 23:16 Voldemort

      Det hoppas vi bägge att du har. Annars kryper jag till korset och ger dig rätt i ett senare tillfälle.

    • 13 oktober, 2014 @ 22:50 ?

      Ärligt talat – Henke är väl kejsarens nya kläder personifierad? Han är inte en bra anfallare och har aldrig varit det. Jävla dumheter att ens nämna honom i ett så här allvarligt läge.

    • 13 oktober, 2014 @ 22:53 Voldemort

      Dumheter? Han är väl en spelare i truppen precis som alla andra. Då kan jag nämna Adam Rosén då som jag glömde i första inlägget. Också skadad. Om det passar herrn bättre…

  11. 13 oktober, 2014 @ 21:07 Anonym

    Ja.. Vad ska han säga nu? Taktiken var att spela oavgjort mot Qviding? Ingen press överhuvudtaget. Avvaktande, taffligt och lättläst. Jag har gillat Lantz men dom senaste fyra, fem matcherna har det varit en väldigt underlig känsla i matcherna. Vi ska väl försöka vinna?
    Sen är det givetvis upp till spelarna att sätta dit foten men det verkar vara totalt utan självförtroende.

    Svara

  12. 13 oktober, 2014 @ 21:21 Sven Antenn

    Avgå alla! Hans Gren satt med idag på bänken utan resultat. Fegt spel, ingen som vågar.. Nu tror jag vi är rökta. Vi är just nu en liten klubb och nu lämnar spelare i alla lag. Ingen orkar ta mer skit av stroppiga tränare/sportchef etc

    Svara

  13. 13 oktober, 2014 @ 21:23 Svullo

    Ett skitlag i en skitserie jäklar så uselt dåligt, nu är det kval som gäller så jag tror fan ja tröstar mig med en biljett till matchen Gais-Hammarby för att känna känslan av Superettan på Gamla Ullevi……

    Ny tränare 2015 ÖIS :-(

    Svara

  14. 13 oktober, 2014 @ 21:32 Anders

    Spelar Lantz på Öis förlust? Jag förutsätter detta! Fan!

    Svara

  15. 13 oktober, 2014 @ 21:45 Voldemort

    Man måste vara stor i denna stund och gratulera Utsikten till serieseger och SE platsen. Den har ni gjort er förtjänt av.
    Sedan måste jag ställa en fråga till spelare och tränare; vill ni överhuvudtaget gå upp i SE? För så jävla erbarmligt spel har jag inte sett på länge. Ängsligt, totalt utan press och utan någon löpvilja i första halvlek. I andra så, hör och häpna, har vi två spelare som går och stretchar för kramp? Vad är det med er? Ni borde väl vara så bra tränade så att ni håller för 90+? Den ende som kan komma i närheten av godkänt är väl Sebastian för slitet men resten av laget suger fetpung. Jag menar; hur fan kan vi ligga och vänta och låta Qviding föra spelet? Vem läser motståndarna? Är det Gren? I så fall får ni vad ni förtjänar… Mitt råd är nu att ta resten som träningsmatcher och försöka komma upp till någon form av standard och självförtroende. Annars så kan ni ge upp kvalet redan nu….

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 21:56 Karl-Gustav

      Det blir inget kval om vi fortsätter såhär. Lund sopar till oss i nästa omgång och sedan måste vi ta 4 poäng på två matcher för att inte riskera att missa kvalet. Jag vill inte verka impulsiv och omogen men i det här läget känner jag faktiskt att Marcus Lantz måste AVGÅ!

    • 13 oktober, 2014 @ 22:14 Voldemort

      Tja, får dom inte ihop poängen för att gå till kval så har dom inte där att göra heller. Men det har väl inte Lund heller med tanke på ekonomin. Så då får vi väl hoppas på Motala då…

    • 13 oktober, 2014 @ 22:41 Megalotto

      Här är jag helt med. Va i hela helsefyr står vi och väntar på hälarna för? När vi mer eller mindre måste vinna matcherna som är kvar. Mycket märkligt. Det är inte raketforskning och jag som läktarcoach kunde ju tydligt se att hade Öis haft en högre press och fått lagdelarna att sitta ihop lite bättre så hade det här inte varit några problem.
      Sen kanske våran ”största stjärna” Fredrik kan låta bli att hälla in bollen i eget mål.

  16. 13 oktober, 2014 @ 21:59 Conny

    Beklämmande insats av hobbitarna.
    Idag kan man väl inte lasta Leinar.
    Det går för långsamt och är för valpigt.

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 23:02 Lidl

      Jag tror felet i mycket är alla skriverier här på SD om hur suveräna stjärnor vi har i ÖIS. Spelarna läser allt som skrivs här och tror till slut att dom är duktiga fotbollspelare. När dom sen upplever verkligheten tappar dom helt självförtroendet när dom inser hur dåliga dom är.

  17. 13 oktober, 2014 @ 22:23 Hocus Focus

    Jag vet precis hur det kommer att se ut på lördag mot Lund.
    Slå vakt om en pinne så att inte Lund kommer närmare.
    Så gör vi nog självmål i 91a istället.
    Börjar se ut som gajs det här…

    Svara

  18. 13 oktober, 2014 @ 22:27 Larry Söder

    Lantz MÅSTE bort bort bort gärna innan kvalet

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 22:41 Voldemort

      Å ditt alternativ är…Hans Gren? Här skall fan ingen bort. Bygg på bara, Lantz. Det kommer bli bra i slutändan.

  19. 13 oktober, 2014 @ 22:40 Gary

    Utskiten är bättre än ÖIS tyvärr fakta, Utskiten kommer nog locka över en och annan gubbe från oss om vi missar kvalet? :-(

    Svara

  20. 13 oktober, 2014 @ 22:43 Anonym

    Alla vet att man skall köra hög press mot Qviding och då menar jag inte att bara en eller två skall ta det ansvaret, samtliga måste tro på sig själva och våga gå på press och backlinjen måste följa med upp, dom har inget fantastiskt anfall, man såg direkt när Öis satte press i andra att Qviding blev darriga, någon mer än Sebastian kanske skall kunna sätta dit den också, sen att vissa spelare fick kramp, det tyder väl bara på att dessa spelare verkligen löpt och gett allt, jag hade önskat att ALLA fått krampkänning nångång.
    Kanterna? vad händer? Finns fortfarande möjlighet att ta förstaplatsen,,om inte så gäller det att stötta laget 100% hela tiden, vad är det för aphjärnor som skriker skit till spelarna under och efter matchen, så djävla lågt, i ens div 5 klass på dessa djävla idioter, störda lantisar , gå hem till mamma och gråt ut istället för att göra spelarna ändå mer osäkra.

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 22:51 Voldemort

      Jag hade kunnat köpa krampen om det just hade varit ett ursinnigt löpande men när man står och väntar på vad qviding skall göra i 45 minuter har jag svårt att förstå den. mer än möjligtvis på Mourad som inte har spelat på länge. I övrigt håller jag med i allt du säger.

  21. 13 oktober, 2014 @ 22:44 Bäst på plan - igen

    …Hawunger…varför dröjde det till sista matcherna innan han sattes in. Klart bäst igen, lugn, sansad och bra spelidéer. Medspelarna står och sover när han levererar lösning på lösning!

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 22:49 RÖD&BLÅ

      Hahaha.. Snälla, kom inte me den nu…..

  22. 13 oktober, 2014 @ 23:09 B Linder

    Ridå … over and out … var finns Emil Karlsson ? För två år sedan sprang han sönder vartenda jävla försvar i den här bonnserien … då var det kul att se Sällskapet i div. 1. … nu är det bara pinsamt …Skojade bara om EK, men hajar ni, var finns kämpatakterna, slitet och lite jävlar anamma ? Som bortblåst …. helt dött … ingen vill/orkar/kan/vågar offra sig och ta en smula ansvar … pinsamt av spelare i en förening som har elitambitioner … nu är det en lång väg att vandra … mycket kramp men ingen svett …

    Svara

    • 13 oktober, 2014 @ 23:29 Anonym

      Ja, det var verkligen ett kul år med Öis.

  23. 13 oktober, 2014 @ 23:49 Sven R

    När ÖIS gick in i den här säsongen, var det egentligen bara serieseger som var godkänt. Hela säsongen har vi sedan utgått från att det blir minst kval. Med tre omgångar kvar riskerar vi inte bara att missa kvalplatsen, utan att sluta som fyra i serien.

    En liten genomgång av förutsättningarna inför omgång 24:

    Utsikten 49 poäng, +22 mål
    Kvar att möta:
    Motala (b)
    Kristianstad (h)
    Norrby (b)
    Motala borta ingen lätt match, men de kan förlora den och vinna de båda sista matcherna. De slutar då som seriesegrare på 55 poäng.

    Lund 38 poäng, +16 mål
    Kvar att möta:
    ÖIS (b)
    Skövde (h)
    Halmia (b)
    Svåraste motståndet är naturligtvis ÖIS, men det är en sexpoängsmatch som kan ge dem häng. Tar de full pott kan de sluta tvåa eller trea i serien med 47 poäng.

    Motala 38 poäng, +14 mål
    Kvar att möta:
    Utsikten (h)
    Qviding (b)
    Oskarshamn (h)
    Tufft program med Kiken på hemmaplan och Qviding på Valhalla, men det är långt ifrån omöjligt att de tar nio poäng och slutar på 47. I så fall kan målskillnaden bli avgörande för om de eller Lund tar kvalplatsen.

    Örgryte 44 poäng, +12 mål
    Kvar att möta:
    Lund (h)
    Oddevold (b)
    Trelleborg (h)
    Om vi torskar mot Lund krävs minst fyra poäng på de tre sista matcherna för oss. Tre poäng kommer inte med säkerhet att räcka, eftersom vi då ändå kommer att ha sämre målskillnad än både Lund och Motala.

    Allt naturligtvis hypotetiskt och lång ifrån säkert, men det är små marginaler för oss. Jag vill på inget sätt verka defaitistisk, utan vill bara visa vad som krävs för att undgå fjärdeplatsen. Inte bara det, utan vi riskerar nu också att göra en sämre säsong än 2011, då vi tog just 47 poäng med en målskillnad på +17.

    Jag har hela tiden hävdat att det var ett misstag, att i panik kicka Prytz och Karlén mitt i säsongen 2013. Jag hävdar fortfarande att chansen att hänga kvar varit högre om de fortsatt. Detta är dock historia och inget vi kan göra något åt nu. Att sparka Lantz är heller ingen framkomlig väg. Föreningen måste visa att det finns en uthållighet på tränarsidan, annars kommer ingen etablerad tränare någonsin vilja komma till oss.

    Även om Lantz kan vara en felrekrytering, måste föreningen och vi stötta honom åtminstone en säsong till. Det enda som skulle kunna försvara en tidigare avgång, vore om det fanns ett kompakt motstånd mot honom i spelartruppen och det har åtminstone inte jag hört något om ännu. Möjligtvis (och jag vill betona MÖJLIGTVIS) kan det vara rätt beslut att ta in en ny tränare om vi verkligen skulle lyckas krångla oss till SE. Det kan i så fall motiveras med att det krävs mer rutin på tränarsidan för att säkra en plats där. Detta är dock ett långskott, med liten chans till verkan. Skulle vi dock bli kvar i 1s, är nog Lantz rätt man även nästa säsong.

    Det är en del snack om vårt unga lag, skador och otur nu. Här måste Lantz inse att han har sitt, om än begränsade, ansvar och visa ödmjukhet och vilja att förändras. Det är hans jobb att inspirera laget och få våra unga killar att lyfta. Det är hans jobb att se till att träningen anpassas, så att skador minimeras. Vad gäller tur och otur, så har det en tendens att jämna ut sig över en säsong om 26 omgångar och det får man nog objektivt säga att det gjort för oss i år.

    Nej, ansvaret måste nu läggas där det hör hemma; på styrelse och i viss mån sportchef. Redan inför årets årsmöte uttalade jag mig skeptiskt om den då sittande styrelsen, andra såg det också och valberedningen hade ett helt nytt förslag. Sittande styrelse lyckades på kuppliknande sätt hänga kvar, men om de med årets idrottsliga resultat också visar minus på ekonomisidan kan det väl inte vara möjligt för dem att sitta ett år till? Carlzon måste också som närmaste chef för tränarteamet, ta ansvar för de förutsättningar han givit dem.

    Jag uttalade också en viss skepticism mot att ta in Thorson, som storsponsor, i styrelsen. Tyvärr kan jag även här få rätt. Även han riskerar nu att få stå till svars för de sportsliga samt(?) ekonomiska motgångarna och vi kan ha en sponsor som drar i vredesmod. Jag hoppas han reserverat sig mot en hel del beslut i styrelsen, för jag vill inte ha en förening där man köper sig sin plats i styrelsen och behåller den så länge man betalar!

    Med allt detta sagt hoppas jag att Lantz och laget tar sig i hampan och dänger till både Lund och Oddevold. Då är vi klara för kval. Skulle man sedan av bara farten dessutom slå Trelleborg, så finns fortfarande en mikroskopisk chans att även vinna serien!

    Svara

  24. 14 oktober, 2014 @ 06:39 MotSeger2015

    Att byta ut Kent hade varit en harakiri utan sällan skådat slag. I alla fall för tillfället.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se