David Leinar: ”Känner oss starka”

Vi pratade med David Leinar efter första kvalmatchen mot Assyriska.

Kommentar till dagens match?

– 1-1 i halvtid kan säga och minst sagt öppet. Vi gör en bra match och borde gjort mer än ett mål. Det känns som Assyriska inte skapade en målchans på hela matchen, målet är ju inte ens en chans. Just det är lite bittert, men det var bra att vi reste oss och tog över i andra på det sättet som vi gör. Det är mycket att bygga vidare på inför söndagen, så vi känner oss starka.

Tungt efter 0-1?

– Man känner att det är lite oflyt, men det gäller att glömma sånt, kämpa sig in i matchen och försöka göra nåt framåt i stället. Det lyckades vi med i andra – även om vi hade bud på fler mål.

Det fanns flera stora möjligheter.

– Det är för dålig utdelning på chanserna. Sedan tycker jag att vi skulle haft två straffar. En solklar hands där boillen studsar upp från en meter, men domaren säger att han inte kan blåsa och då är det ändå spelaren själv som sparka upp bollen på handen som inte är i nån narurlig position – mam hands bedöms olika varje gång. Frantz fick en kraftig knuff i ryggen när han ska raka in bollen, så det är både straff och målchansutvisning. Förhoppningsvis får vi sådana här saker med oss i nästa match i stället.

Tankar inför söndagen?

– Vi tar med oss allt som var bra, det var Assyriska som gick på knäna i andra när vi trummor på. Jag tror de är nervösa inför returen och det ska vi utnyttja.

Du såg ut att trivas där ute?

– Det är såna här matcher man längtar efter, när det gäller mycket. Kval är alltid kval, det är tredje gången för mig – en gång till Allsvenskan och en gång till Superettan. Fantastiskt roliga matcher, mycket folk, bra drag och bra stämning med två klackar.


'David Leinar: ”Känner oss starka”' have 7 comments

  1. 7 november, 2014 @ 13:27 Gabriel

    Sahlin måste vara på helspänn på söndag och ta djupledsbollarna, där hänger gode Leinar inte med längre, tyvärr.

    Svara

  2. 7 november, 2014 @ 16:18 Daniel K

    Enligt mig årets bästa insats av Leinar! Kanske att det krävs såpass mycket nerv för att en gamal räv ska tagga till till 110%? Ser fram emot söndagens match då Leinar kommer att DUNDRA in två baljor!!!

    Skam den som ger sig – KRIGA!!!

    Svara

    • 7 november, 2014 @ 17:41 Gabriel

      Kriga!

    • 8 november, 2014 @ 17:35 Rulla bollen

      Kanske sista matchen någonsin för David i ÖIS-tröja. Javisst KRIGA!
      TA BEFÄLET!

      Visa vem som bestämmer och ungdomarna hänger på. Den perfekta avslutningen för våran #44 i ÖIS.

      Tippar att Leinar gör ett imorrn. Fast situation såklart. Kraaaaaft…

  3. 8 november, 2014 @ 18:21 Bertil

    Tyckte Leinar gjorde det riktigt bra i torsdags, placeringssäker och som vanligt stark i en mot en situationer + pådrivare när det som bäst behövdes!

    Svara

    • 8 november, 2014 @ 18:49 Rulla bollen

      Leinar är en hjälte- Han har ajdrig ont även då läkaren säger att det inte går att spela- När David har ryggskott och knä o fot i isbalaja betyder det att han troligen kommer att spela nästa match. Vila 3 dagar, jag är redo!

  4. 8 november, 2014 @ 19:22 Daniel K

    Tänk er en frispark, rakt framifrån, en meter utanför straffområdet..!?
    Leinar laddar stora kanonen!!! Hur många vill ställa sig i muren? Målvakten kommer att slänga sig åt andra hållet för att slippa bryta handlederna.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se