Köp din biljett imorgon!

ÖIS-fest

Fredagen den 27:e februari går den stora festen av stapeln. Den ni alla väntat på sedan förra årets dundersuccé med quizet på Skotten. ÖIS-fest15 kommer bli något alldeles extra!

Imorgon, den 22:e december håller ÖIS sin traditionella julmarknad i Nordstan. Souvenirer och årskort kommer säljas och spelare kommer intervjuas på scenen. Vanligtvis är julmarknaden en trevlig tillställning och ett ypperligt tillfälle att ekipera dig inför den kommande säsongen. Nu kan du även se till att rädda en av årets gråaste månader och göra den till en tid av längtan och välbehag.

Klockan 15.00 släpps biljetterna till festen som innehåller allt och lite till. Du kommer att bjudas på spelare i DJ-båset, spelare som intervjuas, gamla spelare som spelar foosball, nya spelare och gamla ledare som uppträder och en stabil fylla i trevligt sällskap om du så önskar.

Så ta nu chansen att säkra din plats på festen i februari, vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar på tisdag. Den kostar inte mer än 100 kronor och du kommer garanterat inte bli besviken.

Mer info hittar du på facebook.


'Köp din biljett imorgon!' have 2 comments

  1. 21 december, 2014 @ 17:47 Fabian

    Festligt värre kommer Björck dansa lite samba på julmarknaden, han sägs svänga rejält med flugor i trumpeten så håll hårt i era flickvänner they näver say näver to Big Björck :-)

    Svara

  2. 21 december, 2014 @ 18:59 Sweshiman

    Inte ett ord på (officiella) hemsidan om morgondagens julmarknad, trodde ett tag att det höll på att bli bättre uppdaterat men icke

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se