Atashkadeh

Atashkadeh imponerade i kylan

Det var kallt och kvalitén var inte speciellt hög, men idag var det banne mig dags att bege sig till ÖIS-gården igen.

Innan vi går vidare måste en sak redas ut: Stavningen av Christoffer Björks förnamn. Vi kommer att använda Kristoffer och inte Christoffer. Vi stavade först med ”Ch-” då det stavades så på Elfsborgs hemsida, nu har det dock visat sig att han själv stavar med ”K-” så då går vi på den linjen i fortsättningen.

Kristoffer Björk har som bekant ett förlutet i IF Elfsborg där han jobbade sig upp genom ungdomsleden och tillslut hamnade i A-truppen som tredjemålvakt bakom Kevin Stuhr Ellegaard och Abbas Hassan. Efter utlåning till Dahlstorps IF i Divison 2 förra året är han nu alltså på ÖIS-gården.

Björk var skadad och deltog därför inte under dagens träningspass, istället fick Lukas Thell från U21 vikariera i hans ställe och vakta målet mitt emot Fredrik Andersson. Det fanns dock ytterligare två provspelare att hålla ögonen på, Fredrik Söderqvist från IK Svane och Isac Johansson från Torestorp/Älekulla i Divison 5.

Fredrik Söderqvist stod för imponerande siffror under förra årets säsongen i Divison 5. Det blev 36 mål på 22 matcher för 21 åringen som har ett förflutet i såväl IFK Uddevalla som IK Oddevolds juniorlag. Han lämnade dock lagen då enligt en intervju i Bohuslänningen ”tappade sugen”. Omstarten i Divison 5 med sina kompisar var en bättre miljö för Fredrik och där lossnade det.

Fredrik har även spelat fAntoutsal med IFK Uddevalla i landets högsta serie där han gjorde sex mål under vintern. Han var även den av de två provspelarna som imponerade mest då han med en funktionell teknik sällan tappade bollen och inte såg ut att ha några större problem med tempot som förhoppningsvis var aningen högre än vad han är van vid. Dessutom såg han säker ut när läget dök upp.

Det är dock dumt att påstå att ÖIS just nu är har någon vidare brist på anfallare. William Atashkadeh och George Mourad sägs vara förstavalet i anfallet och bakom dessa finns såväl Stellan Carlsson och Anton Sandberg Magnusson som Anton Henriksson innan Oskar Wallén och Henrik Carlsson så småningom är tillbaka i spel. Dessutom kan både Björn Anklev och Sebastian Ohlsson användas som anfallare.

Därför finns således inget behov för ännu en anfallare i truppen. Att ta in Fredrik Söderqvist i truppen hade varit ganska onödigt.

Så, vidare till Isac Johannsson, född 1997. Johansson är likt så många unga talanger med honom en typisk trequartista, eller offensiv innermittfältare om du så vill. Vid en första anblick är han inte helt olik Meriton Qoraj i sin spelstil. Han väger ganska lätt men väger upp detta med ett fint spelsinne men väger lite lätt i det defensiva arbetet.

Träningspasset visade att han mycket väl hänger med i tempot och att han har ett ganska fint spelsinne, så mycket mer än så är svårt att säga. Det är i nuläget svårt att säga vad Johanssons provspel han mynna ut i. Det bästa hade troligtvis vara att låta honom växa i U21 innan han tar steget upp i A-laget men huruvida det blir så eller inte är det ingen som vet. Troligtvis värvas han till A-laget eller återvänder hem.

Lovande besked

Det är många som är aningen oroade över William Atashkadehs skadehistorik. Jag är visserligen en av dessa även jag, men jag kan bara inte bärga mig ifrån att bli imponerad av hur han agerar i spelet på träningarna. Jag har visserligen bara bevittnat två träningspass där han deltagit men det är svårt att inte imponeras. Atashkadeh är framförallt en explosiv anfallare med ett tungt skott.

Hans främsta egenskap i spelet är sättet han kan rycka ifrån sin försvarare för att få tid att avsluta koncentrerat. Han har utöver detta en fysik och en bollkontroll som gör att han är svår att ta bollen av och fungerar därmed bra även i spelet utanför straffområdet.

Frågan om hur hans kropp ska klara sig är dock fortfarande aktuell. Klart är dock att han sannerligen inte hade spelat i Division 1 om hans två senaste säsonger inte blivit spolierade av skador.

Framtiden lär utvisa vad Atashkadehs avtryck i den rödblå blir.

På ämnet skador kan vi även meddela att såväl Adam Rosén som Oskar Wallén och Andreas Östlings rehab sägs gå enligt plan. Adam Rosén deltog under stora delar av dagens träningspass men gick av aningen tidigare än övriga. Andreas Östling börjar träna i februari om allt vill sig väl och Oskar Wallén har ännu inte fått några bakslag.

Henrik Carlsson verkar tyvärr ha fått ett bakslag i sin rehab och ser därmed ut att komma tillbaka senare än beräknat. Vi ber dock att få återkomma i ämnet när vi vet mer.

Om två veckor är det match!


'Atashkadeh imponerade i kylan' have 147 comments

  1. 21 januari, 2015 @ 23:45 Voldemort

    Atashkadeh är väldigt duktig. Håll nu tummarna bara för att han får vara frisk. Då kan han lätt bli den anfallare vi behöver så förtvivlat.

    Svara

    • 22 januari, 2015 @ 01:14 ÖIS uber alles!

      Fantastiskt att höra om superkvaliteter från träningen – som ju egentligen är att likställa med match. Gött, ettan redan vunnen. Superettan nästa!

  2. 22 januari, 2015 @ 09:13 Anonym

    Tack Felix för rapport , du är grym !

    Svara

  3. 22 januari, 2015 @ 11:04 Gabriel

    Fan vad många anfallare vi har… :O

    Svara

    • 22 januari, 2015 @ 12:49 Anonym

      Anfall är bästa försvar! flest mål i söder ettan från ÖIS…tackar för det! blir spännande det här!!!

  4. 22 januari, 2015 @ 13:03 Opp i Topp

    Tack för ett bra inlägg, särskilt roligt att få veta lite om sjuklingarna. Tråkigt att Henrik C släpar i sin rehab

    Svara

  5. 22 januari, 2015 @ 15:44 Orolig

    KC verkar satsa på att köpa ”gubbkörda” bilar billigt i tron att de fortfarande är i nyskick. Kan vara vanskligt då milmätaren är en opålitlig indikator. Balkar kan vara rostiga, hydraulslangar spruckna med mera. Blir lätt Lex Mourad – endast 10% utnyttjande på grund av skador = urusel värvning.

    Svara

    • 22 januari, 2015 @ 16:50 P

      Jättedålig liknelse. Mourads skada var otroligt otursam och hade inget med någon historik eller ålder att göra. Han knockades medvetslös och skadade knät i fallet. En sådan skada går inte att förebygga på något sätt.

    • 22 januari, 2015 @ 17:08 Kalle H

      +1

  6. 22 januari, 2015 @ 18:28 Putte

    Jag tror att dom så kallade ” gubbkörda” var precis vad som saknades förra året!!!!!!!

    Svara

  7. 22 januari, 2015 @ 22:58 Anonym

    Kevin zorba top 10
    Bästa 96 i Sverige

    Svara

    • 22 januari, 2015 @ 23:13 Voldemort

      Du ger dig inte, G?
      Får jag lov att fråga vad det är som är så bra med honom förutom att du är hans farsa? Om han som 19-åring hade varit så inihelvete bra som du vill få honom till så hade han för länge sedan spelat i A-laget. Nu är det inte så. Sätt inte onödig press på din son. Om han blir så bra som du vill så kan du njuta senare….men låt honom utvecklas i sin takt. Inte i din takt…

    • 22 januari, 2015 @ 23:40 RÖD&BLÅ

      Tror faktiskt inte det var hans pappa utan ngn som vill skapa bråk. Men håller med de här med zorba.. Blir lite trött på de. Har sett honom, det är verkligen inget speciellt med honom, fanns många bättre än honom då han satt mycket på bänken i U19 osv. Och jag vill verkligen inte höra ”sluta trakassera min son/honom” här skriver vi vad vi tycker! Så fort någon tycker illa om Hedman, då skriver alla precis de man tycker. Varför skulle inte vi få skriva om zorba? Han är inte duktig nog för ett a-lag som ÖIS.

      Jag kan förstå att man kanske ger honom ett A kontrakt. Men det är endast för U21 serien skulle jag tro. Jag tror inte han är med i Lantz planer alls för iår. Så sluta höja honom till skyarna. Han är inte duktig ännu, fanns så många bättre än honom i u19.. Men han är ung. Låt honom vara ifred. Fotboll ska vara kul vid hans ålder och inte påtvingat.

      /RödåBlå mina vänner, RödåBlå!

  8. 23 januari, 2015 @ 01:25 Georges Zorba

    Till Voldemort och röd och blå. Nu måste du veta varför jag bråkar med er .därför ni er riktig idioter.för sista gånger ni måste veta när jag skriver jag alltid skriver med mitt nam och vad jag vill.det är du som börjar Voldemort igen .tror du att jag skriva om min som själv så här när jag är 50 år gamal.nu jag är hundra prosent att det är nånting med era hjärnor och vem som hels kan leka med er..ni behöver hjälp men jag tror idioter som er kan få .sund sund efter du är hoppas gamla kan ni lurade på detta sett.

    Svara

  9. 23 januari, 2015 @ 01:37 Georges Zorba

    Till Voldemort och röd och blå skriv inte mer om min som bra eller dåligt till anonym ja säger jag lovar dig jag kommer att veta vem du är .

    Svara

  10. 23 januari, 2015 @ 01:59 Georges Zorba

    Till Voldemort jag har försökt att vara vän med dig jag har försöker att vara ärligt med dig men du är en person som vill gå på folk och såra dem.du som skriver att du är äldre man tror du att jag skriver om min son .som ärmen blod och att för mig på detta sett ……….med ålder folk börjar tappa………….. Sund sund jag har försökt vara din vän därför jag tror att jag prata med något som är utbildat och gamal men jag hade fel.

    Svara

    • 23 januari, 2015 @ 09:58 Voldemort

      Nä, jag försöker inte såra varken dig eller din son. Jag bara bad dig att sluta höja honom till skyarna. Är det inte du som skriver så må det vara hänt. Då får du väl ta reda på vem som hela tiden skriver så som det skulle vara du som påstår något om din son. Men det blir lite tröttsamt med denna ständiga kampanj om Kevin Zorbas förträfflighet. Precis som Röd & Blå skriver; ”vi skriver om Hedman också och då är det ingen som tar illa upp” Så fort någon skriver om din son så är vi idioter och har inga hjärnor osv. som kommer från ditt håll. Så vem är det egentligen som är idioten?

    • 23 januari, 2015 @ 14:06 Leatherface

      Hear hear min gode kamrat. +1

    • 23 januari, 2015 @ 14:23 Till Voldemort

      Det ät klar att jag kan slutat kalla dig idiot. Därför idioter kan förstår livet och att sluta skriva om folk men du gör inte du.men efter du kallade Felix en bomb,jag kommer att ändra ditt nam tstälet en idiot till (bajs bomb) därför allt du skriver är bajs

    • 23 januari, 2015 @ 14:45 Till Alla på sida

      Jag har hittat en lösning till alla som kommer att skriva nånting om min son Kevin och det är inte jag .jag kommer att kommentera det med ord(bajs bomb)på detta set ni vi är det är inte jag som skriver om min som

    • 23 januari, 2015 @ 15:03 Div 1 2015

      Är det klart med Kevin, kontrakt / samt utlåning till annan klubb.

    • 23 januari, 2015 @ 15:11 Till Div 1

      JA.kevin har kontrakt med Öis nu som löper under 2015.kevin har tränat med Lidome två gånger nu för eventuell utlåning .

    • 23 januari, 2015 @ 14:49 Gabriel

      Bob, om jag får be.

    • 23 januari, 2015 @ 19:56 Voldemort

      Och jag tror inte att du är Georges så fuck off…

  11. 23 januari, 2015 @ 06:08 Gabriel

    Vad säger ni om att träffas över en kopp kaffe, Voldemort och Georges? ;)
    Vore trevligt! haha :D

    Svara

    • 23 januari, 2015 @ 07:37 Anonym

      Tråkiga diskussioner att ha på detta forum. Tycker att redaktören borde tabort alla dessa inlägg som verkligen inte har här att göra.

    • 23 januari, 2015 @ 14:50 Gabriel

      Vad menar du?

    • 23 januari, 2015 @ 10:00 Voldemort

      Jag dricker inte kaffe, Gabriel.Men jag skulle säkert komma överens med Georges om han slutade kalla mig idiot… ;-)

    • 23 januari, 2015 @ 14:50 Gabriel

      Haha. Vi får träffas på premiären. Il Tridente :D

  12. 23 januari, 2015 @ 09:35 Anonym

    Sägs att några av de bättre spelarna i U21 är påväg bort från ÖIS, tråkigt

    Svara

  13. 23 januari, 2015 @ 15:57 Felix

    He he vi får Husqvarna i premiären och vinner enkelt med 4-0 HFF är småländska bönder från urskogen :-) http://www.expressen.se/gt/sport/efter-kvalmissen–far-superettamote-direkt/

    Svara

  14. 24 januari, 2015 @ 13:46 Gabriel

    Hallon eller citron-sorbet?

    Svara

    • 24 januari, 2015 @ 20:13 Sven R

      Champagne-, såklart…

    • 25 januari, 2015 @ 16:22 Gabriel

      +1

  15. 25 januari, 2015 @ 18:42 ###

    Hawunger har tydligen provtränat med Sävedalen!? Kan det verkligen vara möjligt att toppspelare som lämnar ÖIS får nöja sig med ett lag i division 3? Är det så bra spelarna egentligen är utanför ÖIS-gården?

    Svara

    • 25 januari, 2015 @ 20:25 Opp i Topp

      Löjligt, ta ett snack med honom, han behövs bättre i Sällskapet

    • 28 januari, 2015 @ 21:20 Joel

      Allt lugnt. Hawunger tackade nej till Sävedalen och går troligtvis till Qviding.

    • 28 januari, 2015 @ 21:57 Anonym

      Bra

    • 29 januari, 2015 @ 05:56 Gabriel

      Då är han i Häcken om ett år då.

    • 29 januari, 2015 @ 23:00 Träning med Qviding A laget

      Kevin Zorba har börjat i dag träna med Qviding A laget med Karl Hawunger var inte där rykten stämmer inte

    • 29 januari, 2015 @ 23:42 Div 1 2015

      Skulle inte Kevin till Lindome ?

  16. 25 januari, 2015 @ 19:17 Harry

    Klart att han skulle kunna lira högre upp men det handlar om att det skal vara roligt att spela fotboll, och kan man hitta glädjen tillbaka till fotbollen i Sävedalen så är det väl inte fel att spela där.

    Svara

    • 25 januari, 2015 @ 19:19 Harry

      Obs, skall vara roligt………….

    • 25 januari, 2015 @ 19:50 Anonym

      Jovisst, kan lira högre upp men väljer 3:an ;=)

  17. 25 januari, 2015 @ 19:29 Anonym

    Någon som har bra koll på U21 och läget där?

    Svara

    • 25 januari, 2015 @ 20:59 Harry

      Vad jag har hört sista veckan så är det oroligt där, men det är som jag sagt tidigare, kommunikation och information är viktigt.
      Detta är något som Öis är grymt dåliga på och det är inte så konstigt att några U 21 ( juniorer) funderar på att lämna Öis.

    • 25 januari, 2015 @ 21:11 Anonym

      Det är så illa att alla som bara kan vill lämna ÖIS. Men spelare från ÖIS har svårt att få plats i andra lag i Gbg. Sorgligt men sant. ÖIS står inte högt i kurs hos övriga lag i stan.

    • 25 januari, 2015 @ 22:03 Anonym

      de andra storklubbarna hjälper sina juniorer att hitta bra klubbar.

      för framtida eventuella behov. öis juniorerna får vara glada om dom får besked att dom inte är önskvärda.

    • 26 januari, 2015 @ 02:40 Jonas G

      Nja, de spelare som fick gå i oktober då klubben la ner U19 hade inga problem att snabbt hitta nya klubbar. Gais, Utsikten, Ljungskile och Torslanda tog glatt emot killarna från ÖIS.

    • 25 januari, 2015 @ 23:58 Daniel K

      Vi får hoppas och tro att nytt folk på ÖG och styrelse kommer att bygga upp förtroendet för ÖIS igen?

    • 26 januari, 2015 @ 10:53 Ungdom

      Håller med om att kommunikationen är halvbra..
      Men, om man tittar på U17/U21, så gnuggas det väldigt hårt nu! Och det är nog ovanligt för ÖIS ungdomar, som har rykte om att vara talanger, men glidare(se U19, 2014), och som inte är vana vid att ta i.
      Det är de som kanske vill lämna nu.
      Förövrigt tror jag mest att det bara är hetsiga föräldrar som snackar, som alla tycker sin pojk borde få spela i A-laget.
      Tycker det lovar gott för ÖIS i framtiden, minska avståndet mellan U och A-lag!!
      Det är väl det vi vill? Se hur det gått för talangerna vi släppt upp tidigare, tränade av Mjukis-Sören.

    • 27 januari, 2015 @ 00:21 Till ungdom

      Martin Lucena lämnar och ev. är Joel Mumbongo på väg.
      Känns inte bra tycker jag.

      Harry.

    • 27 januari, 2015 @ 19:14 Till ungdom igen

      Vad jag fick reda på idag gällande juniorerna så sägs det att det är några till som ev. lämnar U21/U17. Om det är de spelare jag hörde om så tillhör de de bättre och det är mycket tråkigt om Öis tappar dessa killar.
      Vi får se vad som händer närmaste tiden.

      Harry.

    • 28 januari, 2015 @ 14:52 Daniel K

      Vad är huvudorsakerna till varför de lämnar?
      Hans Gren?
      Kommunikation?
      U19?
      Annat?

    • 28 januari, 2015 @ 20:44 Till Daniel

      Jag tror att du kommer få svaren under februari.

      Harry

  18. 25 januari, 2015 @ 23:29 Anonym

    Tråkigt att ÖIS börjat pissa på sina egna ungdomar, kolla på häcken, IFK, gais, låter sina ungdomar spela/träna med A laget hela tiden.

    Svara

    • 28 januari, 2015 @ 16:07 Anonym

      Förra veckan var 2 killar uppe och träna med A-laget denna vecka så är 2 nya uppe.

    • 28 januari, 2015 @ 20:30 Jahve

      …sent skall syndaren vakna…

    • 29 januari, 2015 @ 20:20 Div 1 2015

      Känns lite rädda det som vi finns kvar när man ser de olika inläggen här på SD
      Läste att Häcken flyttar på 2 st. 96:or till A truppen och man har med juniorer på träningen för A laget.
      Tittar man på IFK och Häcken så har de bra lag i U 17 och U 19 och tittar man runt på flera olika klubbar i och utanför Göteborg så har man med både U17 och U 19 men Öis lägger ner sitt U 19 ??
      Jag förstår inte hur Öis tänker, att fostra egna spelare upp till A laget måste var ett mål eller ?

  19. 26 januari, 2015 @ 10:29 1887

    Ärligt, diskutera med varandra på en resonligt sätt. Ni skämmer ju verkligen ut er själva, jävla blöj nivå.

    Vi alla är väll endå för i helvete i samma båt, och älskar ÖIS så ska ni hoppa på varandra om saker ang ÖIS så ta det personligt då. Här kan man väll endå ha en diskussion på ”vuxen” nivå, vilket jag antar att ni är.

    Ha det bra alla ÖISare där ute!

    Svara

  20. 26 januari, 2015 @ 20:57 Opp i Topp

    Ang de tretton testspelarna i höstas så sades det att ingen hade imponerat. Tydligen fann Mjällby ngt om Joel Wedenell som inte ÖIS såg eller trodde på

    Svara

  21. 26 januari, 2015 @ 20:59 Opp i Topp

    Glömde säga att Motala såg ngt hos David Svensson.

    Svara

  22. 29 januari, 2015 @ 14:33 anonym

    Ja.. Alla juniorer är minst världsklass och kommer förmodligen spela i Varcelona inom ett halvår.

    Svara

  23. 29 januari, 2015 @ 19:56 Voldemort

    Jaha. Joakim Olausson är klar för Häcken. Där ser man…

    Svara

    • 30 januari, 2015 @ 05:55 Gabriel

      Tråkigt, men man kan inte klandra honom. Ett bra val för hans utveckling. :(

    • 30 januari, 2015 @ 07:01 Voldemort

      Visst är det så min kära kamikazekamrat….men man blir ju som sagt lite lessen i ögat att hans moderklubb inte kan locka mer. Hade ju varit läge att plocka hem och sälja dyrt igen efter en säsong? Ett sätt att maximera tillgångarna?

    • 30 januari, 2015 @ 13:53 Gabriel

      Håller med helt… :(
      Nu är vi dock inte i position att konkurrera med Häcken.. Vilket är synd..

    • 30 januari, 2015 @ 17:09 Voldemort

      Mycket synd. Men så är livet. Har du hamnat i hårtorken nu? :-) Akta dig. Du får inte säga vad du tycker om vissa spelare…..himlen kommer falla ned på ditt huvud. :-)

    • 30 januari, 2015 @ 17:20 Gabriel

      Bring them on. ;)

  24. 30 januari, 2015 @ 13:49 kevin zorba till Libanon landslaget för U23

    Invitation for KEVEN Zorba to join the training of Lebanon U-23 National Team‏

    Lebanese Football Association (lfa@lebanonfa.com) Lägg till i Kontakter 2015-01-29
    Till: georgeszorba@hotmail.com

    Dear Mr. Georges

    Greetings from the Lebanese Football Association.

    Please be informed that we would like to invite your son, KEVEN ZORBA to join the trainings of Lebanon U-23 National Team during the period from 9 to 12 February 2015 in Beirut.

    Accordingly, we hope to receive the approval of his club FOTBOLL FORENING – GOTHENBERG, in order to come to Lebanon for this purpose.

    We will be waiting to receive your urgent reply to the above, please accept our best regards.

    Lebanon F.A

    General Secretary

    JIHAD EL CHOHOF

    obs.TILL dem som undrar och tvivlat om kevin spelat i landslaget och vilken.kent carlzon har kopia ni kan få kopia till er fram honon.MVH GEORGES ZORBA

    Svara

    • 30 januari, 2015 @ 13:55 Gabriel

      Libanons U-23 måste vara värdelösa. :D

    • 31 januari, 2015 @ 11:18 Anonym

      Varför väljer du att låta Kevin vara med i Sveriges kanske mest korrupta klubb? Det finns ju hur många fräschare lag som helst att spela i. Byt klubb ASAP innan ni blir helt bindgalna av ilska och frustration,vilket oundvikligen kommer drabba er om ni blir kvar i ÖIS.

    • 31 januari, 2015 @ 13:50 tack till Anony

      jag vet nu min vän den storsta rassim folk i svergie finns i öis support och dem som skriver på denna sida .Det finns inte en chans att du är svenska med invandrade bak rund att lycka i öis.Det är inte hänt på över 50 år.kevin har skrivit kontrakt med öis som är för 2015 men vi mår inte bra med alla rassim runt om oss,jag tänker åka på måndag och prata med KC och avbrutter kontrakt .

    • 31 januari, 2015 @ 14:43 Anonym

      Dessutom är det högst osannolikt att ÖIS lyckas ta sig upp ur ettan, och då rämnar luftslottet ÖIS och försvinner för evigt från fotbollssverige. Satsa som sagt hellre på seriösa och sunda klubbar, även om de ligger i lägre divisioner. Om Kevin är bra – släpper de upp honom och försöker lyfta honom till bättre klubbar. ÖIS är en återvändsgränd för unga och talangfulla spelare.

    • 31 januari, 2015 @ 17:20 Gabriel

      Georges Zorba vad käkar du till frukost?

    • 31 januari, 2015 @ 20:42 Voldemort

      Jaha. Nu drar du rasistkortet igen. Du är fanimig helt otrolig. Och så går vi vägen att det inte är någon på 50 år med invandrarbakgrund som lyckats i Öis. Jag har inte velat säga det tidigare men du är fantamig kvalificerat korkad…

    • 31 januari, 2015 @ 20:48 Til Voldemort

      Nu bajis Bob har talat hahahahaha din är ditt nya nam

    • 31 januari, 2015 @ 21:00 Til Voldemort

      Ditt nam fram och med i dag är (Bajs bomb)

    • 31 januari, 2015 @ 18:59 stats

      Nytt lågvattenmärke är också när Lönnfete Felix/Bagdad Bob/Bror Duktig låter intervjua sig. Man tar sig för pannan… Megalomani i så unga år…

      Lämna ÖIS Kevin – du ser ju redan hur bottenlöst hjärndöda supportrarna här på SD är. Inte friska någonstans.

    • 1 februari, 2015 @ 03:33 Skott i stolpen

      Till Georges, först vill jag flinka in att Kevin är en bra kille men som pappa kommer DU att sänka honom. Om DU fortsätter på samma sätt så kommer Kevin få svårt att hitta en annan klubb, det beror inte på Kevin utan det kommer att hänga på dig.
      När Kevin kom till Öis fick alla veta hur bra Kevin var och alla klubbar var ute efter honom, DU talade illa om några killar i U 17/19 men vad DU inte fattade var att det spred sig och alla i laget kände till vad du hade sagt, undra var Kevin kände för det. När Kevin skulle spela i pojkallsvenskan var plötsligt Kevin skadad och kunde inte spela men 2 dagar senare tränade han för fullt, kan det var DU som låg bakom detta. DU tyckte att Kevin var för bra att spela i pojkallsvenskan så DU styrde upp det hela.
      I Gothia Cup 2013 blev Kevin bänkade i andra matchen och det klarade DU inte av, dagen efter kom Kevin upp till ÖG med ett bandage runt sin vad och kunde inte spela och Gothia var över för hans del. När Kevin senare tog bussen från ÖG tog han av sig bandaget på bussen och klev av i centrum utan några problem, vad han inte visste var att det fanns några till på bussen som såg detta. Öis gick vidare till B slutspel och DU kom upp till ÖG och tittade men tyckte inte detta var fotboll och det var det sämsta DU sett, och Kevin skulle inte få spela i Öis för att Allbäck var den sämsta tränaren Kevin haft.
      När Öis gick till semi kom DU till Kviberg och det måste svidit i ditt hjärta att inte Kevin var med på plan, laget hade spelat bra i flera matcher och en sak skall du ha klart för dig, i ett B slutspel finns det faktiskt bra lag med.
      När det var final så kom Kevin och skulle vara med men han fick inte spela, han var omklädd och hade ett bandage runt sin vad igen. Öis vann finalen och jag är ganska säker på att Kevin kunnat och ville spela alla matcher men DU bestämde att Kevin inte skulle spela.
      När Kevin fått kliva av matcher eller inte startat i U 19 eller U 21 har DU förbannat tränare för att de inte förstår hur bra Kevin är, hur DU lyckats få till med att Kevin är kallad till U 23 med Libanon i Beirut är en gåta, förmodligen har DU ringt eller via mail talat om hur bra Kevin är och det skulle inte förvåna mig att DU sagt att han spelar i allsvenskan, jag har svårt att tro att någon från Libanon varit på plats i Sverige och kollat upp Kevin.
      DU har på ÖG kapat KC, Lantz, Gren och Glans att de är idioter för att de inte lyfter upp Kevin i A laget, DU lever i en värld där DU höjer Kevin till nivåer som är otroliga, hade han varit så bra så hade någon storklubb haft honom nu, DU har jämfört honom med Carlos S i Häcken men det är din värld.
      Hade jag haft en son/dotter som jag legat på som DU gör mot Kevin hade de med säkerhet slutat med fotboll, jag hoppas verkligen att DU åker upp till ÖG nästa vecka och talar med KC och bryter kontraktet med Öis. Kevin är 19 i år och det borde vara han som tar ett snack med KC och inte DU. Glöm inte att Kevin vill spela fotboll men problemet för honom är DU, DU är ökänd i hela Göteborg hur du styr och ställer över din son.
      Sluta nu Georges, du har gjort bort dig så många gånger, lägg ner nu. Gör du det så kanske Kevin lyckas.

    • 1 februari, 2015 @ 09:38 Till skot i stolpen

      Om du skriver är rätt du skull har skrivit ditt riktiga nam .men du är en rasister som dinna kollega på sida.jag du är säker att du skriver är rätt träda fram och tala vem du är.slutligen allt vad du har skrivit är bajs bomb.inte ett ända ord rätt .du fantisera min vän pågrund när men lever med ilska och hot reagera man på detta setet .och vad gäller Lebanon u23 landslaget det var målvakt i Elsborg(ABBA Hassan) och Ali Khan så spelar i häken som har spelat mot Kevin i U21 matcher och på kännar honom .dem har Kevin cv plus video och vissat i libanon och under sommar Kevin har trännat med dem.fatta du nu idioter hur det har gått.du har fel här och du har fell också på resten.allt du skriv var bajs.

    • 1 februari, 2015 @ 09:54 Anonym

      Skott i Stolpen är Niklas Allbäck

    • 1 februari, 2015 @ 15:17 Skott i stolpen

      Det jag skriver stämmer, men när det gällde Libanon U 23 undrade jag hur det gått till och hade min uppfattning. Stämmer det du säger att Kevin tränade med U 23 så är det stort och du skall vara stolt över detta. Men detta var kanske orsaken till att Kevin inte kom hem i tid och missade flera träningar och några matcher, kan det vara så? Vad jag hört är att det var problem att boka om flyget men Libanon ligger ju inte i världens ände så jag har svårt att tro att det var problem att boka om. Det handlade om ett antal veckor han var borta från Öis.
      För det första så blir du förbannad på allt och alla när du inte får medhåll, de gånger jag varit inne på denna sida så är du arg och kallar folk för olika saker. Du uppmanar att man skall möta dig och göra upp. Ärligt talat så tror jag ingen är ute för att hamna i handgemäng med dig.
      För det andra tror jag ingen vill din son illa men du får skit för vad du skriver om honom, jag önskar Kevin lycka till och en bra utveckling för hans fotboll och det tror jag övriga gör med.
      För det tredje är JAG säker på att om man hamnar i en återvändsgränd och står med näsan mot tegelväggen och inte inser att man har fel utan fortsätter då är man illa ute. I detta läge är det lätt att ta till ord som rasister, idioter, bajs och bajsbomb.

    • 1 februari, 2015 @ 15:40 Till Skott i stolpen eller Niklas

      Til skott i stolpen eller NIklas vad gäller att jag kunde inte kommer hem och missa träning och matchen inte på grund inte på grund att Kevin träning med libanonl landslaget .på grund vi bilade med bil till libanon och område blev attackerat av is och dödade 20 libanise soldater och 23 kidnappad och område blivit sperade av arme ock båten kunde inte åka fråm libanon till södra Turkiet då fastnade hella familj och när vi fick lov att åka fram arme bilade jag och Kevin tillback.du är fet fel och fel Niklas.som vanligt.vad gäller Kevin kontakt med landslaget det har varit på gång många år sen u19 landslaget du har fel där också .ett råd till inan du skriver du måste lämna ilska och hot mot me för att du tänker rätt.du har fel på allt och du vet inget.saningen är på en plats och du är på anan plats.slutligen det har gått över två år men du kunde inte svälja att jag har sagt att du är dåligt tränare och du vill hämnas nu

    • 1 februari, 2015 @ 15:53 Till Skott i stolpen eller Niklas

      Slutligen Kevin har kontakt med lebanon landslaget se han kom till Öis 2012 och Sören vet om det och Kent också det har varit i gång mer en två år och dem har följ Kevin sen dess.

    • 1 februari, 2015 @ 16:55 Skott i stolpen

      Skott i stolpen är INTE Niklas, tror inte han går in här och skriver när han är tränare i Öis.
      Hot och ilska vad ser du det, jag har inte på något sätt hotat dej.
      Det här blir bara värre och värre, jag lämnar dig nu och önskar Kevin lycka till.
      Du får sista ordet så du blir nöjd.

    • 1 februari, 2015 @ 23:51 Anonym

      Ja skott i stolpen är Niklas Allbäck och jag har Bevis. Zorba du kan kontakta mig

    • 1 februari, 2015 @ 10:04 Ball1

      Vad gäller smörandet för tränare och KC, så är ni ÖIS-farsor alla av samma skrot och korn. Svassandet och fjäsket kring Benny, när han levde, var ju direkt opassande. Franska modellen borde införas även i Sverige – inga föräldrar tränar sina egna barn, inga föräldrar får närvara vid träningar. Lismandet i ÖIS är en styggelse.

    • 1 februari, 2015 @ 10:09 Voldemort

      Det var fanimig det bästa jag har sett någon skriva på länge. Skott i stolpen; tack för bekräftelse på det jag misstänkt länge. Nu kanske vi äntligen kan få slut på den här Zorbasoppan för gott. Och man måste poängtera; det är inte Kevin det är fel på. Det är en annan person…

    • 1 februari, 2015 @ 11:12 Till Voldemort

      Du är riktigt en bajs bomb

    • 1 februari, 2015 @ 11:53 Voldemort

      Väx upp eller sök hjälp…

    • 1 februari, 2015 @ 14:07 Anonym

      Skott i stolpen är Niklas Allbäck som vill hämnas på Zorba och kunde inte svälja att Zorba sagt att han är dåligt tränare under Gothia cup 2013 .

  25. 30 januari, 2015 @ 14:04 Tack Gabriel

    Bättre en Öis …………….

    Svara

  26. 30 januari, 2015 @ 14:07 Anonym

    Bättre en svenska landslaget som ligger på 49 plats i FIFA räkning libanon 21 plats

    Svara

    • 30 januari, 2015 @ 14:12 Gabriel

      För den rankingen är ju seriös…

  27. 30 januari, 2015 @ 14:11 Gabriel

    Men varför spelar han inte redan i Öis A-lag? Och om de nu dissar honom, varför nyper inte Malmö FF eller IFK Göteborg honom om han är så bra? Makes no sense…

    Svara

  28. 30 januari, 2015 @ 14:21 Anonym

    Vi lämna dem platsena till er nam som har sluta deras efternamn (son) fata du nu .sista 50 år har kommit till Öis många svenska utländska. Junior spela vi du hur många gått upp till Öis A laget ZERO fatta nu då varför.och när jag få mer pengar fram libanon och det är mitt hem land .vi vill ditt och vi är stolta

    Svara

    • 30 januari, 2015 @ 15:06 Div 1 2015

      Kul att veta om U23 men vad kommer Kevin och spela, det talades om Lindome men nu skriver någon om Qviding, vad gäller ?

    • 30 januari, 2015 @ 15:23 Til Div 1

      Lindome har fysträning i två veckor och dem vill see Kevin med boll därför tränar han nu med QViding nu efter den har varit interesserade också .då ringde oss Kent karlzon och så till Kevin att han ska träna med Qviding nu

  29. 30 januari, 2015 @ 14:39 Till Gabriel

    Istället att du säger bara lycka till började i stället prata bjäs som vånligt.när jag kalla er rasister ni så nej men nu ni er inte bara rasister ni er mer en så………..

    Svara

    • 30 januari, 2015 @ 14:44 Gabriel

      Ja, vi är verkligen dumma i huvudet. Speciellt jag. Förlåt mig Georges. :(

  30. 31 januari, 2015 @ 10:45 Gabriel

    Idag kommer Antti Kanerva till Valhalla 14:00. Värt ett besök?

    Svara

  31. 31 januari, 2015 @ 21:28 Ken

    Har hört att Andrés Vasquez karriär hämmades av en pappa med storhetsvansinne, hoppas detgår bättre för Kevin…

    Svara

    • 31 januari, 2015 @ 22:36 Til Min vän Ken

      Om du orolight för Kevin karriären eller framtiden jag vill gärna att du veta att jag har byggt hus till Kevin som kosta nu 8 miljoner kronor.kevin fick körkort för en vecka jag har köpt till honom en bil s80 Volvo vit 2010 som kosta 230 tusen kronor. Jag äger en pizza och en bil verkstad med 8 änstallda och är allt detta för min ensam som .jag har två agent som vi jobbar med bara detta för min älskade som. Slutligen vi kommer att vinna över rasister Öis supporter jag lovade Ken . Var inte oroligt ,Kevin är en rik Karl redan

    • 31 januari, 2015 @ 23:03 Leatherface

      Äger du en pizza!! Det va som fan. Vilken tur för Kevin.

    • 1 februari, 2015 @ 00:03 Till leatherfac

      En rasist till välkommen pizza eller pizzeria det gör inte så mycket så länge Kevin äger en pizzeria .vad äger din son rassister .jag vet han äger hot ilska och zero pengar hahahaha . Jag älska och prata med rasister . I nazizter tid var inte så mycket rasister so är nu i Öis supporter.

    • 1 februari, 2015 @ 00:11 Till leatherface

      Till min vän du kan komma till Kevin pizzeria du och dina som vi bjuder en månad fri pizza .Aledning vi är rädda att ni dör av svält.kevin bjuder

    • 1 februari, 2015 @ 01:24 Leatherface

      Dagens gåta:
      Vad i hela helvete är det George skriver?

      A) Massa käbbel.
      B) Om att han och Kevin bjuder gratis pizzor.
      C) Att han ”älskar att prata med rasister” och att han i själva verket är sur för att hans son inte toppar divison 1 fotboll.

      Detta människor, kommer vi få aldrig veta. ;)

    • 1 februari, 2015 @ 14:05 Ken

      Det är ju jättebra att han har något att falla tillbaka på när fotbollskarriären rinner ut i sanden…

  32. 31 januari, 2015 @ 21:38 Sven R var är du?

    Du behövs nu för att styra upp kommentarerna. Du har ju alltid tryckt på att ÖIS är en gentlemannaklubb med högre värden än bara bollsparkandet – en klubb med stil, klass och elegans. Etik och moral, är ÖIS för dig. Snälla – styr upp nivån. (Och all dålig svenska…!)

    Svara

    • 1 februari, 2015 @ 02:22 Anonym

      Tycker allt du skrev var helt korrekt, tills du skrev och all dålig svenska.. Ska en som inte kan helt 100% perfekt svenska inte få skriva på detta forum menar du?

    • 1 februari, 2015 @ 10:33 Voldemort

      Kan bara hålla med. Har ingenting med dålig svenska att göra. Här får alla plats som vill diskutera saker runt Öis. Sedan kan man väl ifrågasätta nivån ibland…

    • 1 februari, 2015 @ 13:21 Anonym

      Han driver ju med er, men det fattar naturligtvis inte ni. ÖIS är ju precis motsatsen till Sven R’s uppfattning och verklighetsfrämmande beskrivning av klubben.

    • 1 februari, 2015 @ 15:01 Anonym

      Öis kommer alltid vara klubben i mitt hjärta men tyvärr så verkar Öis just glida mer och mer ifrån det Sven R säger att öis är och står för.

    • 1 februari, 2015 @ 19:48 Sven R

      Ledsen, men du har antingen missförstått vad jag skrivit eller så vilseleder du med vilje. Jag tror inte Sällskapet står för en högre moral eller etik än andra föreningar. Min kritik av, framförallt, styrelsen torde bevisa detta. Ordet ’gentlemanna-’ utmanar jag dig att hitta i en av mina texter.

      Däremot har jag efterlyst det som du kallar ’högre värden’, eftersom jag tror att en förening har större chans att nå sina idrottsliga mål om man aktivt arbetar med t ex värdegrundsfrågor.

    • 1 februari, 2015 @ 20:37 Kalle H

      +1

  33. 1 februari, 2015 @ 17:02 Gabriel

    Men stick ifrån Öis då om ni är så jävla bra. Lycka till! Ballondor 2016, grattis!! Lagkaptensbindeln i Libanons landslag är er redan, bra jobbat.

    Svara

    • 1 februari, 2015 @ 23:40 Anonym

      Fuck u Gabriel det var inte jag som har skrivit innan.jag kommer inte att back tills ni slutar att pratA om min son

    • 2 februari, 2015 @ 09:59 Anonym

      Eller hur, Hr Zorba? Synd om Kevin att tvingas ha en farsa som dig.

    • 2 februari, 2015 @ 11:03 Anonym

      Tack till Anonym säger Zorba

  34. 1 februari, 2015 @ 21:42 Anders Dahlby

    Men herregud, finns det ingen moderator som kan styra upp denna sajten?

    Svara

    • 2 februari, 2015 @ 11:54 Marcus

      …Eller döper om sajten till zorbadefensiv.se

    • 2 februari, 2015 @ 13:44 Gabriel

      Ingen dum idé Marcus. +1

  35. 1 februari, 2015 @ 22:01 Harry

    Läste i GP (nätet) att Pascal Olsson gjorde debut för Gais A lag idag och fick beröm från tränaren.
    Pascal är född 96 och fick sparken från Öis 23/11-14 för dålig inställning och attityd, han med flera.
    Man kan börja fundera på Hans Grens och övrigas beslut gällande U 19 att läggas ner.
    Lycka till Pascal i den grönsvarta tröjan, måste säga att jag hellre sitt dig i rödblått ställ men du fick inte chansen.

    Svara

  36. 1 februari, 2015 @ 22:44 Jonas Gabrielsson

    Väldigt kul att det går bra för Pascal som är en kille som brinner för fotbollen. Visserligen har han ett hetsigt humör och han var med all rätt mycket kritisk till hur verksamheten i U19 sköttes förra året. Detta gjorde att han var en av de spelare som sparkades ut ur ÖIS i höstas.

    Gais verkar dock ha en annan uppfattning om hans inställning och karaktär. Så här beskriver deras U19-tränare Benjamin Westman honom i en intervju på Gais hemsida,
    ”Vi har även fått in Pascal Ohlsson från Örgryte IS. Han kände lite killar här sedan tidigare och ville testa på i GAIS. Pascal har snabbt visat att han är en väldigt kompetent spelare. Vi hade löptester här om dagen och då låg han etta i hela gruppen. Det säger alltid en del om karaktär och vilja tycker jag”.

    Det är intressant att man kan definiera talang, inställning och attityd på så olika sätt. Det är ju helt klart att ÖIS och Gais har olika uppfattningar…

    Svara

    • 1 februari, 2015 @ 23:00 KKK

      Pascal hade en ingen farsa med kontakter i ÖIS. Utan det hamnar du längst ner i näringskedjan oavsett hur bra du är. Med rätta kontakter blir du uppflyttad i A-laget även om du är dussinvara utan framtid. Ingen nämnd ingen glömd.

    • 1 februari, 2015 @ 23:15 Anonym

      3-4 som är på liknande nivå som Pascal är och var av det jag sett iår, men som du sa så har dom inte heller någon far med kontakter i Öis och ja då blir man väldigt undervärderad tyvärr.. Skärpning Öis och Gren! Ta vara på dom bästa i U21 nu.

    • 1 februari, 2015 @ 23:07 Daniel K

      Dags att sparka ut Hans Gren från ÖG..

    • 1 februari, 2015 @ 23:27 Harry

      Ja och de andra killarna som var kritiska till hur Öis hanterade U 19 under 2014 och inte fick vara kvar, hade inga större problem att hitta klubbar, de fick flera samtal från klubbar som ville att de skulle komma och känna på det.
      Konstigt tycker jag att de var intresserade av killar som hade fel inställning / attityd, men det är ju inte första gången Öis missbedömt spelare.
      Finns det ingen på högre nivå som kan ta tag i detta, eller är det för obekvämt att ta i, tiden rinner iväg.

    • 2 februari, 2015 @ 09:54 Voldemort

      Man mår ju fysiskt illa av att läsa i GP idag att PO var en av de lovande juniorerna man plockade in i matchen igår och som gjorde bra ifrån sig. Vad fan sysslar man med uppe på ÖG? Har man ingen som helst känsla för kvalitet längre? Det här är ju inte första gången. Men jag minns väl en föräldratränare i 97-gruppen som uttryckte sig när min son (som VYMF) fintade att han skulle gå vänster, drog förbi backen till höger och gick på skott. Målvakten touchade till stolpen och anfallaren drog in bollen i mål på returen. Efteråt blev han direkt utbytt med orden ”så gör vi inte i Öis. Du skulle passat NN”(hans son). Där dog det något i min grabbs ögon…kan det ha varit lusten?

    • 2 februari, 2015 @ 10:02 Kalle H

      +1

    • 2 februari, 2015 @ 12:06 Harry

      Stämmer bra Voldermort att man lyckats släcka lusten för flera unga spelare i Öis de sista åren.
      När jag kom nära Öis 2011/2012 fick jag varningssignaler men trodde inte riktig på dessa, ville skapa mig en egen bild. Med facit i hand skulle jag tagit detta till mig då.
      Fick läge under 2014 att komma in i U19 med kände att kemin med Glans och Gren inte passade mig, fina tränarutbildningar men ett klart och tydligt ledarskap för att hantera killar 17-19 år fanns inte.
      Vi vet hur det gick 2014, och man gav skulden till spelarna i U19 att de hade underpresterat men det yttersta ansvaret hade Glans / Gren.
      Det var obekvämt för Öis att ta i detta så man gjorde det enkelt för sig genom att skicka av flera spelare.
      Man hade endast ett enda möte med spelarna under 2014 och då trodde killarna att det handlade om framtiden och Öis, det blev ett kort möte och enskilt med varje spelare med ett budskap, du är inte längre önskvärd i Öis.

      Jag vill påpeka att jag ställer mig inte bakom en spelare utan alla 95,96,97,98 spelare som fick gå.
      Den hanteringen de fick av Öis är feg och ovärdig.

    • 2 februari, 2015 @ 12:55 Anonym

      Jag vet inte vart den klubb som jag supportat så många år är på väg. Jag vet bara att snart är jag på väg…
      Det som du säger, Harry, är till stor del vad jag själv upplevt med den här klubbens ungdomssida. Med den skillnaden att min grabb inte blev utrensad utan valde att gå själv eftersom han inte ville vara en del av nepotismen. Han insåg att han aldrig skulle få en fair chans.Det som du beskriver är rent ut sagt för jävligt och det är inte så man tar hand om vår ungdom. Men jag har som sagt sett det förut. Har man inte rätt kompisar, rätt farsa eller är lite outspoken så passar man inte i Öis. För så gör vi inte i Öis. Och då blir det jävligt svårt att få fram annat än vattenkammade gossar. Man ser inte potentialen och den råa kraften i vissa killar som kanske är lite stökiga i vissa fall. Då tar vi de vattenkammade som håller käft och slickar röv istället…

    • 2 februari, 2015 @ 12:55 Anonym

      Sorry, det var voldemort ovan… :-)

    • 3 februari, 2015 @ 22:07 Undrande

      Fattar inget – ÖIS har r#vkn#llat din son, och du fortsätter vara hard core fan av klubben. Naturlig reaktion hos en förälder som ser sitt barn utsättas för oförätter, är okontrollerat, aggressivt anfall. Du menar väl inte att du lomade iväg med svansen mellan benen och knuten näve i fickan – utan att ha konfronterat tränaren? I så fall är du verkligen en ÖIS:are – ryggradslös ryggdunkare. Eller är du bara morsk när du kan vara anonym bakom datorn?

      Föräldrar som bangar av konflikträdsla när de ser sina barn ”ta skit” – är nog bland det mest tragiska man kan uppleva. Och tyvärr har jag redan sett det i Sverige flera flera gånger under mitt relativt korta liv.

    • 3 februari, 2015 @ 23:07 Anonym

      Och du tror i din enfald att det hade hjälpt min son om jag konfronterade tränaren? Om du hade känt mig, vilket du inte gör, så hade du förstått att jag inte bangar för mycket i livet. Uppenbarligen så verkar du inte vara förälder själv eller ha speciellt mycket erfarenhet av livet som sådant. Hade du haft det så vet du när du skall gå vidare och vilka krig du kan vinna eller förlora. Framförallt så lärde jag min son att vissa människor skall du lära dig känna igen – och undvika/ignorera så långt du kan. Precis som jag skulle undvika dig och ignorera dig eftersom du inte är värd min uppmärksamhet. Det fanns andra lag i Gbg som hade en annan filosofi, ville att han skulle komma till dom och som han trivdes bättre i. Varför skall jag då använda min tid till att utveckla en fullblodsidiot som inte är värd att utvecklas? Ungefär som jag tycker om dig och din kommentar. Från och med nu – värd att ignoreras…

    • 3 februari, 2015 @ 23:21 Undrande

      …krig att vinna…mot en f#tt-tränare i ÖIS? Den utmaningen hade tillochmed min blinde farmor synat. Inlägget var främst riktat mot Voltdemort.

    • 3 februari, 2015 @ 23:27 Voldemort

      ….som sagt. Du verkar inte vara det vassaste besticket i lådan. Kryp tillbaka till Gaisgården med dig nu och låt farmor lära dig att stava.

    • 3 februari, 2015 @ 23:28 Undrande

      …snacka om urfegad white trash…

    • 3 februari, 2015 @ 23:33 Voldemort

      DET kom ju från rätt käft. Väx upp istället, grabben. Du verkar ju inte ha mer skäggstubb än att du kan raka dig med en handduk. Seså. Pallra dig iväg härifrån nu. Mamma säger snart att du skall gå o lägga dig…

    • 3 februari, 2015 @ 23:44 Tack till Undrande

      Zorba säger till Undrande tack so mycket

    • 4 februari, 2015 @ 00:27 Voldemort

      …å ta Zorba med dig till Gaisgården. Orkar inte med honom längre. Ni verkar passa bra ihop.

    • 4 februari, 2015 @ 09:25 Gabriel

      Jag skulle nog inte kalla Voldemort feg om jag var du. Träffa honom i verkligheten och ta ett snack om du törs.

  37. 2 februari, 2015 @ 15:03 Anonym

    Öis U21/U19 möter utsikten U19 inom 18:30 på ÖG , fritt fram att kolla om det finns någon intressant som Öis undervärderar, förjävlig metod och feg som Öis håller på med.

    Svara

  38. 3 februari, 2015 @ 11:18 Harry

    Jag vet att focus på SD ligger mycket på Öis A lag och det är fullt förståligt och alla som håller på Öis vill se laget lyfta upp i seriesystemet, tyvärr så har ungdomsakademin tagit mycket stryk för detta och jag vill väcka en debatt så ledande personer vaknar till och agerar.

    Nu verkar det som alla inlägg på SD om vad som hänt de sista åren på ungdomssidan samt kritiken från olika klubbar, spelare, ledare med mera börjar kännas jobbig för Öis.
    Ser man på IFK, Häcken och flera andra klubbar så har de starka akademier från pojklag upp till U19 men Öis väljer att gå en annan väg. För min del handlar det att bygga hela vägen för att bli en framgångsrik klubb men jag kanske har fel.
    Läs och begrunda, rätt eller fel.

    Akademin fortsätter att utvecklas.

    Vår akademi fortsätter ta steg i rätt riktning och jobbet som gjordes under 2014 har numera gett resultat i och med att vi nått en högre Certifieringsstatus av SEF (Svensk Elitfotboll) där vi går från 2 till 3 stjärnor av maximala 5. Detta är en effekt av såväl sportsliga framgångar med en serieseger för vårt U17, dubbla brons i Futsal-SM för U17 och U15 samt ett brons i Gothia Cup för U15 som främsta meriter. Den högre nivån kommer också från förbättrade möjligheter och faciliteter att utvecklas i, högre utbildade tränare och fortsatt flera spelare som spelar på såväl svensk som internationell elitnivå och som tidigare gått genom ÖIS fotbollsutbildning.

    För att ta ytterligare steg och etablera oss som en stark kraft inom såväl ungdomsfotbollen i Göteborg samt nationellt så tillträder Niklas Allbäck från och med den 1 februari som Akademichef. Hans roll innefattar ett helhetsansvar för ungdomsfotbollen från utvecklingslaget till fotbollsskolan där fokus kommer hamna på att se till att fler spelare från vår egna verksamhet når vårt A-lag och i ett tidigare läge kan vara med och bidra till sportslig framgång där.

    Som ett första steg i detta beslutade ÖIS i november att frångå det traditionella U19-konceptet av en rad olika anledningar och spelar med sitt äldsta utvecklingslag (U) säsongen 2015 i Reserv Elit A. Detta är delvis för att ge spelarna mer seniorlika matcher i en tidigare ålder och för att minska avståndet mellan akademin och seniorverksamheten.

    ÖIS kommer alltid ha som målsättning att bedriva i första hand en ut av stans bästa plattformar för unga spelare att utvecklas i och även vara väl ansedda nationellt.

    Text: ÖIS fotbollssektion

    Svara

    • 4 februari, 2015 @ 00:05 Anonym

      Tycker ungdomssidan ser grymt stark ut!! Öis ligger i div 1, inga pengar alls, hur kan vi fortfarande tro att vi kan jämföra oss med Allsvenska lag?
      Just nu 5 i GBG, kavla upp och kör, vi kanske får vara stöddiga i höst igen?


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se