_MG_0199

Årsmötespodcast imorgon kväll

Imorgon, torsdag 5 mars, klockan 19.00 kommer jag och Felix att ha en livesänd podcast (live som i att den går att lyssna på över nätet med ett par sekunders fördröjning) där vi kommer sitta och prata upp årsmötet som är på måndag klockan 18.00 i Nya Ullevis presscenter. Under sändningen kommer det finnas möjlighet att ställa frågor till oss genom den chatt som finns på plattformen som vi kommer använda oss av för utsändningen. Vi har rätt bra koll på läget och förhoppningsvis kan vi ge tillfredsställande svar på eventuella frågor som finns. Vi gör detta för att alla som går på årsmötet ska kunna ta så välinformerade beslut som det är möjligt.

Vi kommer utgå från de årsmöteshandlingar (länk till ÖIS hemsida) som finns och vi kommer kommentera valberedningens förslag till ny styrelse, prata kring verksamhetsberättelsen och bokslutet (igår kväll var det preliminära resultatet för fotbollssektionen 491 000 kronor back) och även ta upp de motioner som har lämnats in. Vi ska försöka hålla oss så objektiva och nyanserade som möjligt men då både jag och Felix har egenintressen i årsmötet i form av inlämnade motioner som vi vill ska röstas igenom samt att jag kandiderar till fotbollsstyrelsen så kommer det ofrånkomligen bli lite vinklat efter vad vi tycker, men tanken är inte att det ska bli en propagandasändning.

Vi kommer sköta sändningen via www.mixlr.com och när vi provkörde så funkade det mycket bra både genom webbläsaren i OSX och iOS. Nu har vi inte testat på varken Windows eller Android men det ska förhoppningsvis inte vara någon skillnad. Länken till sändningen kommer släppas ungefär 18.45 på Facebook, Twitter, Amoretfides.se och här, och vi kommer även lägga ut det som en vanlig podcast i efterhand.


'Årsmötespodcast imorgon kväll' har en kommentar

  1. 5 mars, 2015 @ 22:28 Sweshiman

    Var kan man lyssna på podden i efterhand?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se