IMG_4598

Tobias Bratt har skrivit på för Ahlafors IF

Det är sedan länge klart att det inte blir någon fortsättning i rödblått för Tobias Bratt. Nu tar han en väg många ÖIS-are redan tagit och spelar kommande säsong med Ahlafors IF i Division 3.

Tobias Bratt tittar i intervjun med lokaltidningen Alekuriren tillbaka på sin tid i sällskapet med ett leende.

– Jätteroliga år i en fin klubb med härlig gemenskap. Jakob Lindström är jag bra kompis med, så det är klart att jag har hört en del om Ahlafors IF. När jag inte kom överens med ÖIS om en fortsättning frågade Jakobs brorsa ”Jonte” om jag inte var sugen på gulsvart. Jag hade då bestämt mig för att satsa seriöst på juridikstudierna, men tre gånger i veckan är ju inga problem, säger Tobias till Alekuriren som toppar med nyheten om ortens stolthets prestigefyllda nyförvärv.

I laget återfinns namn Jonathan Lindström, men tidigare har såväl Niklas Elving som Sebastian Johansson tillhört laget. Klubben har dessutom fostrat Jakob Lindström. Så vägen är som sagt redan upptrampad från ÖIS-gården till Sjövallen i Ale.

När han lämnade ÖIS berättade Tobias för oss att han såg kontraktserbjudandet från ÖIS som ett skambud. Lönen som erbjöds var med största sannolikhet inte tillräckligt bra för att försörja sig på fotbollen och då hamnade mittbacken i det val som många fotbollsspelare på Division 1 nivå måste göra. Satsa helhjärtat på fotbollen eller röra sig åt det civila och juridikstudierna. 

Det är alltid tråkigt då en spelare i Bratts ålder väljer att trappa ned sin satsning på elitfotbollen men om Tobias Bratt verkligen tycker så gott om klubben som han säger i artikeln har ÖIS vunnit en ny supporter. Men framförallt hjälpt en vilsen blåvit själ att hitta rätt i livet.

Lycka till Tobias!

 

 


'Tobias Bratt har skrivit på för Ahlafors IF' har en kommentar

  1. 27 mars, 2015 @ 18:05 Daniel

    Tråkigt att läget blev som det blev för Tobias, önskar honom all lycka till!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se