IMG_6244

William Atashkadeh: ”Äntligen en hel försäsong”

Vi pratade med William Atashkadeh efter att ÖIS slagit Jönköping med 2-1 på Valhalla.
Kommentar till dagens seger?

– Vi gör en bra match, vi har lite svårt att komma in i det från början, fick inte tag i dem, hade för korta offensiva aktioner och fick backa hem. Vi pratade ihop oss i paus och fick igång spelet mycket bättre, hade längre anfall och fick vila med bollen. Sedan fick vi in två bollar, vi fortsätter att vinna och det är j-t skönt.

Det har sett bra ut så här långt?

– Ja, vi har vunnit alla ”riktiga” matcher och det ser bra ut inför säsongen, vi har fått självförtroende efter vinster mot starka lag som Halmstad och Jönköping. Det tyder på att vi har styrka i laget och tillräckligt bra spelare, spelare som kan avgöra matcher.

Och du har gjort mål.

– Det har blivit två, men jag har inte spelat så många matcher. Jag tror att det kommer att lossna alltmer efterhand. När serien startar, då börjar också allvaret.

Kan du bli den store målskytten?

– Jag hoppas verkligen det, jag har blivit värvad till ÖIS för att göra mål och hjälpa laget att ta klivet upp, så självklart tror jag på att det går om jag håller mig frisk, laget går bra och jag får spela.

Du har haft en del skadebekymmer?

– Ja, jag har haft en mycket problem genom åren, men nu har jag äntligen fått en hel försäsong, där jag fått bygga upp mig med både styrka och kondition. Visserligen har jag haft lite besvär med en baksida nu, men det är ju inget allvarligt och jag har bara behövt ta det lite lugnare.

Du kommer närmast från Allsvenskan?

– Jag har inte spelat så mycket de senaste säsongerna, det var i Superettan som jag senast spelade regelbundet. Klart att det är skillnad på tempo och annat, men jag är imponerad av laget och spelarna. Jag hoppas verkligen vi kan gå upp i år.

Vad är du för spelartyp?

– Snabb spelare med bra teknik, löpstark i djupet, bra avslutare, en målskytt och det är väl därför jag kommit hit.

Komplement till dig där framme?

– Själv trivs jag med alla spelare, men tränarna vill ofta ha två forwards med olika kvaliteter.


'William Atashkadeh: ”Äntligen en hel försäsong”' har en kommentar

  1. 28 mars, 2015 @ 06:58 Anders Dahlby

    Välkommen till Sveriges anrikaste klubb, och lycka till denna säsongen !!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se