Image-3

Jakob Lindström: ”Kände ni igen mig?”

Vi talade med Jakob Lindström som inledde målskyttet mot Husqvarna på Gamla Ullevi.

Vad säger du om matchen?

– Det var en jättebra första halvlek, vi hade ett härligt kombinationsspel och gör två mål. Vi hade ett bra presspel, vann boll över hela plan och ställer om bra. I andra blir det mer av går ut och spelar av matchen. Husqvarna skapade inte så mycket och det kändes lugnt. 2-0, en klar seger i en premiär, det är vi ÖISare inte så vana vid. Det var också ett härligt drag på läktaren, så det var kul att spela.

Helt perfekt?

– Klart att vi kan bättre, det har vi visat under försäsongen, men vi ska vara väldigt nöjda ändå. Vi hade bra självförtroende hela matchen och jag tycker att hela laget stod för en bra insats, så det är nåt att bygga vidare på.

Och du gjorde vårt första mål för säsongen.

– Det var härligt. Bollen kom ut till mig, jag drog på halvvolley och fick en bra träff. Möjligt att målvakten var lite skymd och därför reagerade sent. Det var skönt att få en så bra start.

Du hade flera bra skott.

– Ja, jag var het där. Undrar om mina lagkamrater kände igen mig? Jag fick en riktigt bra träff strax efter målet, men målvakten räddade till hörna, lite synd att den inte gick in också.

Eskilsminne väntar nu.

– Det blir en tuff bortmatch på söndag, det ska hämtas tre poäng där också och det gäller att vara ödmjuk inför uppgiften. Alla kan ju slå alla och det gäller att vara med från start. Vi vet att vi är ett bra lag och har vi en bra dag, så vinner vi, men gör vi inte jobbet så tappar vi några procent, motståndarna höjer sig och då är det inte så stor skillnad och kan gå illa.

Vad betyder Anklev, Björck och Klingberg för laget?

– Framförallt är det bra fotbollsspelare, kvalitetsspelare, sedan är de äldre och har rutin.

Ledargestalter?

– Det tycker jag absolut att man kan kalla dem. Alla tre har spelat högt upp och vet som krävs på den nivån.


'Jakob Lindström: ”Kände ni igen mig?”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se