En man, många frågetecken.

Viktigt meddelande från Johan Pettersson

Det blev bara en säsong i den rödblå tröjan för Johan Pettersson. Som en del i det snudd på magiska kollektiv som tog sig upp i superettan 2012 kommer han för alltid finnas i en mysig ombonad hörna av många ÖIS:ares medvetande. Nu är fotbollskarriären över för Johan och han går numera som en helt vanlig man på gatorna. Nu ber han dock alla ÖIS:are om hjälp:

För två år sedan gick min styvfar bort i en tragisk sjukdom, nämligen ALS. En sjukdom han hade i drygt 10 år. En sjukdom jag föraktar och har levt bredvid.

Kommer ni ihåg den matchen i ÖIS-tröjan mot Kristianstads FF då jag fick en hjärnskakning på Gamla Ullevi? Samma kväll jag låg på akuten för detta fick jag beskedet om att han gått bort. Jag förlorade mig själv, en stor del av mig själv. Ingenting kändes viktigt längre, fotbollen likaså.

Inte förrän nyligen har jag accepterat förlusten, accepterat att han ej kommer tillbaka.
Nu står jag inför ett val, ska jag stå bredvid och titta på när liknande situationer inträffar andra familjer eller vill jag på något sätt försöka hjälpa till? Jag vet att jag inte kan förändra världen på en dag, men vi alla kan väl bidra på något sätt?

Därför har jag nu startat en insamling genom Neuroförbundet för att bidra till forskningen. Mitt mål är 200 000 kr. Alla bidrag betyder något och jag är evigt tacksam om ni vill hjälpa mig.
För att vara med och bidra smsar du ”Neuro 56 100” till ”72980”
Du kan skänka mellan 10 och 300 kr. Byt bara ut siffran 100 i smset mot valfritt belopp för att bidra med det du känner för.

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

// Johan Pettersson


'Viktigt meddelande från Johan Pettersson' have 5 comments

  1. 7 maj, 2015 @ 19:56 HKBR

    Rödblå både på plan och i själen. Fint initiativ!

    Svara

  2. 7 maj, 2015 @ 20:15 Henrik

    Om man som jag bara har en mobil som jobbet står för och är spärrad för betalningstjänster – kan man bidra på annat vis till insamlingen??
    Stort Johan!

    Svara

    • 7 maj, 2015 @ 20:54 Mattias S

      Hej Henrik, pratade med JP precis. Han skall kolla upp under morgondagen andra alternativ. När jag fått svaret återkommer jag här till dig.

      Amor et fides

  3. 7 maj, 2015 @ 22:46 Kalle B

    Betalat!

    Har inte med saken att göra men det var kul att se dig spela fotboll. Du såg ut att ha fattat att det är ett rätt ok jobb.

    Svara

  4. 8 maj, 2015 @ 11:47 Mattias S

    http://www.neurogavan.se/gava/fuckals-johan-pettersson
    Om du inte har möjlighet med sms funktionen

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se