IMG_6970

William Atashkadeh: ”Var i extas”

Vi talade också med målskytten William Atashkadeh.

Tankar efter matchen?

– En skön vinst, efter omständigheterna. Vi ligger under i mitten av andra och det är starkt som f-n att vi till slut kan vända det här. Det känns riktigt gott och visar verkligen på bra moral.

Och du avgjorde.

– Det var härligt att få göra 3-2-målet, det kom som en riktig urladdning och det är ju min uppgift att göra mål, så det känns bra varje gång. Vi gick för vinst effter kvitteringen och det var underbart att se bollen rulla in i mål.

Tröjan åkte av?

– Ja, jag var som i extas och hann inte tänka, utan ville bara fira målet.

Du var väldigt delaktig i spelet?

– Jag försöker delta så mycket som möjligt och hjälpa laget allt vad jag kan. Ibland kör vi fast, ibland rullar det, men jag försöker alltid göra så gott jag kan. Det är mitt spelsätt att ha mycket boll och vara i rörelse, man ska luckra upp försvaret på nåt sätt. Klart att det kan bli för mycket, men jag tycker det är bättre att man försöker i stället för att inte göra något, sedan får andra säga vad de vill. Man tappar bollen då och då, men nästa gång så lyckas man.

Du har haft några olika kollegor därframme.

– Sebastian och jag är väl mest lika, men jag försöker fokusera på det jag är bra på. Spela i djupet, komma och möta, väggspel och så. När George är där, så kan vi vinna fler höjddueller, vilket inte är min starka sida.

Hur gör vi för att slå Trelleborg nästa söndag?

– Det krävs att vi är 100%-iga över hela plan. Jag har inte sett dem, men de är tydligen väldigt starka och är redan 7 poång före, så det gäller att vi är på tårna från första början.


'William Atashkadeh: ”Var i extas”' have 5 comments

  1. 15 juni, 2015 @ 12:47 Lanslarke

    Varifrån kommer denna ”impuls” att man måste dra av sig tröjan när man gjort mål? Det är, i alla fall med mitt perspektiv, en ganska ny företeelse. Innan det bruket uppfanns, var det ingen som kände det behovet. Nu har det blivit närmast obligatoriskt.
    Det gula kortet kan bli kostsamt längre fram.

    Svara

    • 15 juni, 2015 @ 19:50 Martini

      Jag håller med dig Hr B. Men det kan bero på att vi passerat 50. :)
      / Hr W

    • 15 juni, 2015 @ 21:49 Daniel K

      Givetvis ett minus med gult kort, men jag gillade att se lite äkta passion!

    • 16 juni, 2015 @ 08:47 Lanslarke

      Jo ja, hm. Jag var kanske lite magsur där. Men som ”grumpy old man” förväntas man ju leverera…

    • 23 juni, 2015 @ 08:43 PK

      Det ska visas tatueringar så klart. Snart säkert även piercing. Omklädningsrum luktar annorlunda idag än för 30 år sedan. Det är trängsel framför spegel innan inmarschen.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se