1887cup-2015-header

Dags för 1887-cup!

Den 22:e augusti är den så välbesökta, omtyckta och omtalade turneringen för alla ÖIS-are, 1887-cup, tillbaka. Principen är densamma som tidigare men förutsättningarna är till viss del nya och förändringarna är självklart till det bättre!

Turneringen görs fortfarande av ÖIS:are, med ÖIS:are och för ÖIS:are. Som vanligt är randiga tröjor från andra lag i staden strikt förbjudna och matcherna spelas på sjumannaplan med sju spelare i varje lag.

Det finns dock några nyheter!

Istället för start på förmiddagen börjar matcherna i årets turnering klockan 15.00. På ÖIS-gården kommer det finnas aktiviteter och godsaker för såväl spelare som supportar. Incitamenten att stanna kvar på gården efter eventuellt uttåg ur turneringen är denna gång fler än vanligt.

Mer information om kvällens aktiviteter följer men vi kan lova att det kan bli en trevlig kväll på gården för alla inblandade. Turneringen kommer vara värd ett besök oavsett om fotbollsskorna finns med eller ej.

Oavsett om du ska spela eller bara titta på så är det fritt fram att anmäla sig på vårt facebookevenemang!

När? Lördagen 22:e augusti klockan 15.00.

Var? ÖIS-gården.

Hur? Sjumannalag mot varandra.

Pris? 600 kronor/lag, 200 kronor/lag om alla i laget är medlemmar i Balders Hage, Östra Stå eller ÖIS. Eventuellt överskott går till ÖIS-fest 2016!

Anmäl dig och ditt lag senast 5/8 via epost: info@oissupporter.se

Betalning sker till Balders Hages bankgiro: 5623-2671 eller Swish: 1232745016 även detta senast den 5:e augusti.

Varför? För att det är så skönt att vara ÖIS:are.


'Dags för 1887-cup!' har en kommentar

  1. 5 juli, 2015 @ 01:11 NY ARENA 2018

    Kräv en ny modern arena i centrala Göteborg med riktigt gräs för de anrika klubbarna ÖIS, Gais varför skall enbart rumpnissarna i häcken få det göttaste?
    Kiken kan dela Valhalla med Göteborgs FC dom gillar ju konstgräs :-(

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se