George Mourad: ”Fortsätter att jaga”

Vi pratade också med lagkapten George Mourad.

 

Tankar efter matchen?

– Det är två taggade lag och ett ställningskrig därute. Matchen står och väger lite i början, men efterhand är vi det starkare laget och det visar också slutresultatet.

Det kunde ha blivit betydligt fler mål?

– Vi har oerhört många målchanser och kunde ha dubblat målskörden, men vi får vara mer effektiva en annan gång, 5-2 är ändå ett bra resultat för vår del.

Viktigt att komma tillbaka efter förlusten mot Landskrona?

– Vi gör en dålig andra halvlek därnere och det är skönt att vara tillbaka på vinnarspåret. Nu var vi rejält revanschsugna och Qviding blev straffade för det. Klart det hade varit bra att vinna senast också, nu tappade vi ännu mer mot Trelleborg, men vi får fortsätta att jaga. Börjar de tappa poäng, så ska vi ligga hack i häl.

4-2-målet av dig avgjorde idag?

– Ja, det kändes som spiken. Jag tycker ändå vi har full kontroll på dem och kunde gjort 4-2 mycket tidigare. Jag själv har ett friläge, som jag bör sätta, så det var skönt att jag fick hänga en.

Inget typiskt George-mål?

– Nej, inte på senare år, kanske i mina yngre dagar kanske. Det är en långboll, som William går upp och skarvar. Jag plockar ner, det är lite löpningar runtomkring, jag kliver in och skjuter vid första stolpen. Bollen studsar lite innan och ställer målvakten. Den var välplacerad och skönt att se bollen gå in.

Ditt målskytte har kommit igång nu?

– Det har det, vi får hoppas att det håller i dig också. Som forward är det skönt att göra, men det viktiga är att vi tar tre poäng.


'George Mourad: ”Fortsätter att jaga”' har en kommentar

  1. 31 augusti, 2015 @ 14:56 Daffy

    Jag har alltid gillat Mourad och tyckt att han är viktig för vårt spel. Därför känns det extra skönt att målskyttet har lossat att han därav blir mer komplett som spelare. Hoppas bara att formen håller i sig genom hela hösten, vi får en helt annan tyngd i vårt anfallsspel när George är med.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se