Hannes Sahlin: ”Minst kval”

Sambadefensiv pratade med mittbacken Hannes Sahlin efter 5-2-vinsten mot Qviding.

 
Kommentar till matchen?

– Vi börjar bra, gör 1-0 tidigt och har kontroll på Qviding. Sedan smiter de emellan och kvitterar på deras första farlighet, ett snyggt mål av Nico. 1-2 kommer i nästa anfall när de får slå en enkel boll bakom oss och kan nicka in den. Efter det är vi tillbaka, har greppet och skapar väldigt många chanser och vi borde lett redan i paus. I andra tar vi tag i det igen och kan vinna på ett ganska enkelt sätt.

Orolig efter 1-2?

– Man börjar tänka, det är alltid så, men det kändes lugnt trots allt.

Hur är det att möta Qviding?

– De lägger väldigt mycket på sitt sätt att utveckla spelet, de har en tydlig spelidé. Qviding är tuffa att möta och de vill gärna slå oss, men sätter man hög press och kan slå ut dem tidfigt, så stressas de till misstag. Qviding har inget större tryck på sig och kan fokusera på det här spelsättet, så sett till deras situation med ekonomi och annat, så gör de det väldigt bra.

Skoj att spela mot sin gamla klubb?

– Det är det, även om det inte är många kvar från min tid där.

Extra roligt att vinna?

– Ja, det var riktigt skönt. Jag vet att de väldigt gärna ville slå oss, så det var härligt att vi gjorde en stark insats.

Tankar inför fortsättningen?

– Härligt att få en sån här seger och att få igång målskyttet. Jag tycker det ser ljust ut, vinner vi de matcherna som vi ska, så blir det minst kval.


'Hannes Sahlin: ”Minst kval”' har en kommentar

  1. 30 augusti, 2015 @ 22:40 B Linder

    Bra spelat Hannes … kommer inte ihåg när jag såg dig göra en dålig match senast … tycker att du går från klarhet till klarhet och borde få mer uppskattning för dina insatser … det är sällan någon bedömare som lagt märke till dina kvaliteter … lugnt och säkert … snart nickar du in en hörna igen …

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se