1887cup-2015-headerNY

Välkomna till ÖIS-gården på lördag

På lördag är det återigen dags för 1887-cup! Denna gång med en senare starttid. Allt för att behaga samtliga besökare, även de som inte känner för att snöra på sig fotbollsskorna utan föredrar att ta en bit grillat i ena handen och något kallt i den andra och bevittna ljuv (nåja) fotbollsunderhållning!

Istället för start på förmiddagen börjar matcherna i årets turnering på eftermiddagen och 15.30 drar första matchen igång. Lagen samlas dock 15.00. På ÖIS-gården kommer det finnas musik, trevligt sällskap och godsaker för såväl spelare som supportar.

Kött och vegetariska alternativ från grillen kommer finnas till försäljning, så även alkoholfri dryck, önskas något starkare för kvällen är det fritt fram att ta med sig efter behag.

Incitamenten att stanna kvar på gården efter eventuellt uttåg ur turneringen är denna gång fler än vanligt.

Oavsett om du ska spela eller bara titta på så är det fritt fram att anmäla sig på vårt facebookevenemang!

Grupperna lyder som följer:

Grupp 1

FC Smittrisk

FSH 07

IÖ 05

Killackeys Boys

Grupp 2

Lirarnas Lager

ÖIS P69

Roses and mountains

Upplägget är enkelt. Ettan och tvåan i vardera grupp går till semifinal mot motsvarande i den andra gruppen. För att kompensera att Grupp 2 bara innehåller tre lag kommer matcherna i den gruppen spelas 1×12 minuter till skillnad från Grupp 1 där matchlängden är 1×10 minuter. Vi hoppas ni har överseende med detta.

När? Samling lördagen 22:e augusti klockan 15.00.

Var? ÖIS-gården.

Hur? Sjumannalag mot varandra. Randiga tröjor från andra lag i staden är strikt förbjudna. Försök hålla er till en färg på tröjorna i ert lag och ta med ett gott humör och eventuell dricka för kvällen.

Varför? För att det är så skönt att vara ÖIS:are.


'Välkomna till ÖIS-gården på lördag' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se