MG_4771-copy

Samlad information

Ibland känns det som att det står still i ÖIS-världen. Både på planen och utanför. Det har känts så den senaste tiden, åtminstone för mig, men nu har det rört på sig rejält de senaste dagarna. Sakerna som rört på sig har skett utanför Gamla Ullevis gräsmatta och är värda att påminna om.

Det viktigaste att påminna om, dels på grund av dess betydelse och dels på grund av att det sker om mindre än ett dygn, är insamlingen av kläder och pengar till flyktingkatastrofen i södra Europa. Alla får och kan ta med sig något plagg man har liggandes hemma. Även det minsta bidrag är välkommet. 45 minuter innan matchstart imorgon söndag så går det bra att lämna av sina saker. Platsen är vid Gunnar Gren-statyn. Mer info finns här!

Även en insamling till förmån för ÖIS är i full gång och har så varit en längre tid. Jag pratar såklart om insamlingen till årets enkronasmatch, den nutida traditionen som fortgår även i år. Det här är en oerhört viktig match för ÖIS framtida existens. Så alla bidrag, stora som små, är även här självklart välkomna. Företag som privatpersoner kan gå in med valfri summa i matchen och sponsrar på så sätt det fria inträdet för samtliga åskådare. Här har ni generell information kring detta. Vill ni skänka pengar till detta via den uppsamlande supporterorganisationen Östra Stå så går detta jättebra, då man nyss har öppnat portarna till att ta emot pengar. Målet från Östra Stå:s sida är att man skall kunna skänka en krona per åskådare till ÖIS efter att matchen är lagd till handlingarna. Går det skänkta summan från er/oss till Östra Stå över summan en krona per åskådare så går överskottet till tifokassan. Både enkronasmatchen och tifokassan är väldigt fina saker att skänka pengar till då bägge hjälper ÖIS på olika sätt. Här har ni bankgironummer och swishnummer till Östra Stå:s insamling!

Annars? Match imorgon, ja. Football Club Höllviken besöker Gamla Ullevi. Ni vet nog vid det här laget vad jag brukar säga. Men det tåls verkligen att upprepas. Vi kan gå upp till Superettan i år. Jag vet att det just nu känns långt bort, åtminstone gör det det för mig. Men det går. Vi har allt i egna händer till och med. Så det finns för oss som supportrar bara två saker att göra för att detta ska ske. Och det är att gå på matchen imorgon samt sjunga fram laget under densamma. Jag tror alla vill att ÖIS skall ha ett stöd som överträffar allt i denna serien, men då måste man dra sitt strå till stacken. Det är kul att gå på fotboll, det är kul att sjunga. Det är också kul att spela derbyn, och det är en av anledningarna till att vi skall bära fram ÖIS till Superettan. 17.00 imorgon alltså!

Bild: inferno-orgryte.com


'Samlad information' have 7 comments

  1. 6 september, 2015 @ 19:19 Kalle

    1-1 mot sketna Höllviken gjorde ingen glad men det är ingen ko på isen bara nu Trellehulda förlorar mot Lund om en stund :-)

    Svara

  2. 6 september, 2015 @ 19:24 Macke

    Herreguuud!! Hur fan kan vi spela lika mot Höllviken?

    Svara

  3. 6 september, 2015 @ 19:35 Harry

    Om Öis lyckas ta sig till kval så är jag mycket osäker om Lantz är rätt person att lyckas i ett kval.

    Svara

  4. 11 september, 2015 @ 15:46 Anonym

    Kommer Öis spela på Valhalla nästa år? Står mycket om Gais att dom skall göra det.

    Svara

    • 12 september, 2015 @ 19:15 Sweshiman

      Förutsätter att klubben gör allt i sin makt för att undvika detta

    • 12 september, 2015 @ 21:24 Jesper

      Samtal pågår mellan arena och samtliga klubbar. IFK vill ha sitt sedvanliga clean court vilket kan leda till att övriga klubbars hyror höjs. Enligt vad jag kunde utläsa iaf.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se