MB Styrketräning

Vi ses på läktaren

Hej,

Ni har säkert haft det på känn men, nu har jag bestämt mig. Jag loggar ut. Kanske loggar jag in igen efter säsongen, kanske inte.

Sedan en tid tillbaka har min lust att skriva om ÖIS varit ytterst liten, och nu orkar jag helt enkelt inte mer. Det finns viktigare saker att göra än att tvinga sig själv till en träningsanläggning som inte längre lockar och sedan pressa fram ett bittert referat om en match man inte brytt sig nämnvärt om.

Det finns två anledningar till att jag väljer att lägga ned skrivandet. Det finns flera anledningar till att jag nu väljer att lägga ned mitt skrivande för ett tag. En är att mina texter, med anledning av min bitterhet inte längre är läsvärda. En annan är att jag vill att ÖIS ska vara en passion och inte ett jobb jag håller på att tröttna på. Den tredje är att det blivit enformigt. Det finns fler anledningar men de orkar ni inte höra.

Det är möjligt att jag känner ett sug för att skriva igen när träningsmatcherna drar igång i februari. Men fram tills årets sista match är spelad kommer jag inte skriva något mer här. Jag kommer nog fiska efter nya skribenter bakom kulisserna och försöka se till att sidan kan få lite ny energi, men jag kan inte lova något.

Jonathan, Tomas och Jesper kommer fortsätta skriva kring matcherna men det behövs mer folk på redaktionen om sidan ska kunna få ordentlig fart igen meddelar Jesper och Jonathan som har svårt att hinna med. Känner du dig hungrig så måste du höra av dig! Jag hade älskat om någon kom in och fick mitt arbete här att glömmas bort.

Hösten kommer jag spendera på läktaren, kanske skriver jag sånger, kanske ritar jag flaggor, kanske fortsätter jag syna klubben och ställa krav på andra sätt än i text. Jag ska i alla fall göra allt jag kan för att få tillbaka passionen jag känt för klubben tidigare.

Vi ses på läktaren vänner. Kanske ses vi igen online.

Ta hand om er!


'Vi ses på läktaren' have 19 comments

  1. 3 september, 2015 @ 14:54 Oskar Ängermark

    Ciao, mio amico!

    Svara

  2. 3 september, 2015 @ 14:55 Hinken

    Förstår och respekterar ditt beslut Felix. Tack för allt du har gjort och gör för ÖIS och Sambadefensiv!

    Svara

  3. 3 september, 2015 @ 16:06 Bengt

    Tack Felix.
    Tråkigt att du slutar men har respekt för det.
    Hoppas på återkomst då jag med glädje läst dina inlägg.

    Svara

  4. 3 september, 2015 @ 16:43 Hocus Focus

    Tack Felix för de mest minnesvärda texterna och synpunkterna som kunnat läsas om ÖIS.
    Alltid varit här på Sambadefensiv man fått reda på nåt om matcher, träningar, ekonomi m.m.
    Hoppas verkligen att resterande grabbar håller våran ÖIS-fana högt.
    Välkommen tillbaka om lusten faller på.
    Bra jobbat !

    Svara

  5. 3 september, 2015 @ 21:06 Pirlo

    Så synd, så synd!… Detta fotbollskunnande, engagemang och mod får inte gå förlorad. Att så tydligt ha en åsikt om det som känns så viktigt för många är unikt. Öis har haft några tunga år och jag hoppas att du bidragit till att en ändrad ritning sker snart, mycket snart! Kom snart igen, Felix. Du behövs!

    Svara

  6. 3 september, 2015 @ 21:33 MJ

    Stort Tack Felix!

    Svara

  7. 3 september, 2015 @ 21:53 Gerpa

    Tack, Felix!

    Svara

  8. 3 september, 2015 @ 22:19 Kaveh

    Grymt arbete du har lagt ner! Trots att Öis de senaste åren varit sämre än någon gång tidigare under mitt halvsekel har det funnits mer att läsa om än någonsin. Du har varit viktigare än någon spelare de här åren. Gillar också din strävan att demokratisera Öis. Tack!

    Svara

  9. 3 september, 2015 @ 23:14 Jens Z

    Tack, Felix!

    Svara

  10. 3 september, 2015 @ 23:44 Björn

    TACK, verkligen ledsen att du tystnar, kom tillbaks…….

    Svara

  11. 4 september, 2015 @ 09:56 Rödblå gubbe

    Verkligen synd att du slutar Felix ! Kommer att sakna den information och de kommentarer som vi fått genom dig !

    Svara

  12. 4 september, 2015 @ 11:07 Gabriel

    Tack för allt Felix! Jag har verkligen inte hållt med om allt du skrivit men uppskattar din passion. Keep up the good life.

    Svara

  13. 4 september, 2015 @ 23:18 Voldemort

    Tråkigt för dig. Att få ur sig sina åsikter är ju härligt och en rättighet. Vilka de än nu är. Det man kan ifrågasätta är ju var DIN passion tog vägen efter 3-4 år. Själv har jag haft en passion i över 40 år. Det enda jag kan hoppas på är att du tar din vän Gellerman med dig på resan så att man kan gå på Öis matcher igen och slipper se fanskapet…

    Svara

    • 5 september, 2015 @ 00:22 Gellerman

      Resan upp på läktaren? Jag står redan på läktaren Lars, och jag tror Gamla Ullevi är stort nog för oss båda två så låt inte min närvaro stå i vägen för din passion.

    • 5 september, 2015 @ 10:20 S.O.B

      Det hela växte tyvärr Felix över huvudet, lite av storhetsvansinne. Ett tag var det riktigt kul med SD och alla tokskallar som skrev, men när Felix började spåra kritiska insändare och toppstyra innehållet och åsikter, så tog allt stopp. Han är fortfarande ung och kommer nog efterhand på att inte ens han är universums centrum. Ungdomlig hybris och arrogans är en vanlig ungdomsåkomma. Men Felix var och är helt kongenial med ÖIS; att tro lite för mycket om sin egna förmåga.

    • 5 september, 2015 @ 23:17 Felix Jonsson

      Skillnaden på dig och mig är väl att när jag känner att jag blir trött och bitter så slutar jag skriva.

  14. 5 september, 2015 @ 19:25 Lars

    Så nu är du igång igen, Gellerman. Fick beskrivet för mig av några kamrater att jag hade skrivit på SD som Voldemort och du hade svarat. Nu har jag ju inte skrivit eftersom jag lämnat detta forum. Det är kanske någon som vill jävlas med dig och försöka få igång lite gurgel. Så sluta nu att nämna mig i det här fallet. Det blir bara löjligt.

    Svara

  15. 8 september, 2015 @ 21:44 KO22

    Felix, hört talas om kopplingen mellan sund själ och sund kropp? Det är ju ingen hemlighet att du går omkring och bär på en massa extra kilon – kan ditt bristande engagemang vara så enkelt att det beror på att du rör dig för lite och äter/dricker fel? Prova banta och se om inte inspirationen kommer tillbaka! Vi vill ha dig kvar! En sund själ i en sund kropp!

    Svara

    • 9 september, 2015 @ 21:47 CZ

      Du är en vidrig människa.

      Vidrig.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se