IMG_7499

Andreas Östling: ”Brinner för varandra”

Sambadefensiv pratade med Andreas Östling efter vinsten mot Norrby.

 
Kommentar till matchen?

– Det är ingen jättematch av oss, inte alls. Framförallt inte i första halvlek, men siffrorna 6-2 visar ändå hur starka vi är.

Många mål var det.

– Ja, nu börjar man bli van. Det är knappt så man orkar springa upp efter att vi firat efter varje mål. Klart det är skitkul, man ska inte klaga.

Vad är det som hänt med ÖIS?

– Vi gör det bra i alla fall och har börjat hitta varandra mer och mer nu in i säsongen. Vi brinner för varandra och vill verkligen ta oss tillbaka till Superettan.

Finns det nåt samband med att du är tillbaka i laget?

– Det skulle jag inte våga säga. Jag står mest och tittar på, medan de har kul där framme på den offensiva planhalvan. Klart att det är kul att vara tillbaka och vinna hela tiden.

Du kommer i matchform väldigt snabbt?

– Det är tur det, konditionsmässigt har jag ganska lätt. Formmässigt vet jag inte, jag har inte varit frisk långa perioder på några år nu. Det känns lite annorlunda i huvudet, jag är inte 100% säker på mig själv. Det är svårt när det går så här upp och ner, man vet inte riktigt hur bra man egentligen är. Nu har jag varit frisk ett tag och jag hoppas det ska hålla sig, så att jag får tillbaka den riktiga tryggheten.


'Andreas Östling: ”Brinner för varandra”' har en kommentar

  1. 7 oktober, 2015 @ 07:01 Martini

    Östling var bra i måndags! Bäst i ÖIS tillsammans med Anklev, Sebban – och Atashkadeh förstås.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se