1523050551

#9 Joacim Nordh

Podden ”Sambadefensiv möter” gör comeback när det lackar mot årsmöte och Joacim Nordh slår sig ner med Felix.

Det blev en informativ intervju med frågor om såväl 51%-regeln som Janne Plånbok. Självklart tog vi även upp frågan om Qvidings felaktiga närvarorapportering som pågick redan under Nordhs tid i Qviding.

Har du förslag på gäster som du vill höra i podcasten i framtiden är du varmt välkommen att höra av dig i såväl kommentarsfältet här nedan som på twitter eller Facebook.

Podden finns självklart även på iTunes och på alla andra ställen där podcaster och pratierier finns.

Trevlig lyssning!

Play

'#9 Joacim Nordh' have 4 comments

 1. 11 mars, 2016 @ 13:40 Harry

  Det är tydligt att Nordh tillhör den gamla skolans idrottsledare med fullt fokus på prestationer på plan och med övertygelsen att bra spel leder till bra ekonomi osv. Lite för konservativt för min smak men samtidigt behöver det inte bli ett problem så länge det balanseras av progressiva krafter i övriga styrelse.

  Svara

 2. 11 mars, 2016 @ 15:57 Rolf

  Joakim Nordh får under inga som helst omständigheter väljas till ordförande.
  Nära på allt han pratar om för ju tankarna till Qviding. ÖIS är och skall alltid vara en elitklubb där ungdomsverksamheten skall vara sekundär eller ses som en utveckling för att kunna representera elitlaget.

  När Nordh kallar ÖIS för Qviding så ryser jag.
  Skulle han väljas så tror jag han hoppar av inom ett år efter påtryckningar.
  Han verkar helt oförstående till att det i ÖIS finns folk som faktiskt bryr sig.

  Svara

  • 11 mars, 2016 @ 19:47 Anonym

   Han har säkert en hel del att lära men han är en föreningsmänniska vilket vi kanske saknat ett tag där vi dränkts av företagsledare

   Har man lyssnat på Corneliusson så finns det ingen tvekan om vad han och sportrådet vill uppnå
   Våran akademi behövs stärkas, idag är vi 3:e eller 4:e val i staden

 3. 12 mars, 2016 @ 10:32 Töffe

  Tror säkert att Nordh är en både sympatisk och erfaren idrottsledare med fötterna stadigt i föreningslivsmyllan. Säkerligen med en stor vana att kunna maximera effekten man får ut av en begränsad budget och erfarenhet av att ta tillvara på ideellt arbete. Tror det är en bra person att få in i styrelsen, däremot är jag tveksam till om det är rätt person som ordförande. Det känns inte som personen som ställer sig i fören med dragen värja liksom. Det som verkligen behövs är en proffsig ledare som genom en tydlig kommunikation kan återfå förtroendet för ÖIS som förening hos såväl sponsorer, publik, spelare och talanger i Göteborgsområdet.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se