Image-6

Daniel Sliper: ”Jag är supernöjd”

Vi fick också en pratstund med målskytten Daniel Sliper.

 

Kommentar till matchen?

– Första halvlek är bra, vi spelar en aggressiv fotboll, skapar många målchanser och står upp bra defensivt. Vi borde borde gjort fler mål, vi kommer runt bra på båda kanterna samtidigt som Johan och William skapar oreda i deras backlinje. Deras kvittering kom som en kalldusch. Till en börja med höjer vi upp oss i andra, får 2-1. Mot slutet blev det att vi sjönk ner och försökte försvara ledningen alldeles för tidigt. Vi ligger bra i positionerna, men blir lite för passiva. Det var som vi inte riktigt fick igång spelet, men med tanke på alla farliga chanser vi har, så är det helt rättvist att vi vinner.

Det blev ändå nervöst på slutet?

– Vi släpper inte något mål, så då gör vi det bra, men det är något vi måste prata om. Det är klart att vi vill pumpa på mer i matchen och trycka dit trean. Sedan kan vi spela lite samba kring mittplan, i stället för att vara rädda och försvara en ledning, Vi vill ha mer boll, framför allt på hemmaplan, så enkelt är det.

Det var du som inledde målskyttet.

– Ja, Daniel slog in bollen från vänster, den styr på Elmander så den peggas upp ganska bra, det var bara att dra till med vänster och den satt skönt! Lite curl var det på den och de brukar vara bra. Jag brukar försöka komma in i straffområdet, det är där jag vill vara. Sedan blev det en assist i andra, så jag är supernöjd med min hemmapremiär.

Hur är din status?

– Formen blir bättre och bättre. Jag är glad att kunna bidra med det jag gör idag. Timing och bolltouch stämmer hyfsat, samarbetet med Danny fungerar också fint, men har man varit borta ett tag så är inte konditionen på topp.

Framtiden?

– Jag gör mitt bästa i varje match, så får vi se hur långt det räcker. Jag hoppas kunna hjälpa laget till en bra placering.

Varför blev det ÖIS för dig?

– De har väl scoutat mig bra (skratt). Jag är jätteglad att få spela för ÖIS och jag älskar att spela på Gamla Ullevi, en fin arena med bra gräsmatta.

Trivs i Göteborg?

– Ja, både jag och min flickvän trivs fantastiskt bra här.


'Daniel Sliper: ”Jag är supernöjd”' have 2 comments

  1. 15 april, 2017 @ 10:07 Petter

    Bra intervju!

    Svara

  2. 16 april, 2017 @ 12:45 Anders Dahlby

    Sympatisk kille….

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se