IMG_7499

Andreas Östling: ”Säker på att få straff”

Vi pratade också med Andreas Östling.
Kommentar till 1-1 mot Öster?

– Skönt att ändå få en poäng, det såg illa ut när vi var tio man och fick 0-1 i baken. Vi visar styrka och hjärta när vi kommer tillbaka, men självklart vill man ha tre poäng. Jag tycker att vi är det starkare laget och hade vi varit bättre i första, så kunde vi gjort mål redan där. Som matchen ändå blev får vi vara nöjda med en poäng.

Det var en underlig match.

– Ja, den var lite speciell. Vi dominerade rejält, men Öster stack upp och hade avslut i stolpe och ribba, de är duktiga på fasta. Vi jobbade på bra, trots att vi var en man mindre.

Du skulle haft en straff med dig?

– Ja, han slet i mig, det var mycket armar där och jag var säker på att det skulle bli straff, men jag fick det och en del andra domslut mot mig idag.

Vi gör en helt annan prestation än senast.

– Det var hemskt och pinsamt, helst skulle man vilja lira match direkt dagen efter. Idag ville vi ut och vinna, visa för fans och oss själva att något sådant aldrig kommer att hända igen.

Hur bra är Öster?

– De är nykomlingar och har 10 poäng, så de måste göra en hel del bra. Öster är stabila bakåt, men kanske inte världens mest kreativa lag. De jobbar hårt och tar sina poäng.

Är det snart dags för ÖIS att ta poäng borta också?

– Vi känner att vi är starka hemma på den här fina mattan. Nu har det ju bara varit två bortamatcher och nästa söndag mot Frej, så ska vi visa att vi kan ta poäng utanför Göteborg.


'Andreas Östling: ”Säker på att få straff”' har en kommentar

  1. 2 maj, 2017 @ 17:07 AntonR

    Ja att de inte blev straff känns ju som ett under. Men så är det. Domarn är ju bara människa.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se