IMG_9309

ÖIS-GAIS, presskonferensen

Presskonferensen efter derbyt ÖIS-GAIS.

Benjamin Westman:

– Jag tycker vi började matchen bra när vi var 11 mot 11. Det blev den matchbilden vi trodde. Vi klev på och fick hygglig utdelning på vårt höga presspel. Sedan är det inte bra för matchen och ironiskt nog inte för oss att det blir en utvisning. Det gjorde att ÖIS fick ändra om allt de hade och spela ett kompakt försvarsspel. De gjorde det på ett väldigt bra sätt, men vi måste ha ett betydligt bättre passningstempo. Det går alldeles för långsamt och vi kan inte sträcka deras lag tillräckligt. ÖIS har också en bra chans efter en individuell prestation av Elmander. Det känns surt att sitta här med 0-0, när vi fick de förutsättningarna som vi fick.

Marcus Lantz:

– Det är en annorlunda match. Vi har en matchplan, som vi tränat på och den fick vi skrota efter 30 min. Vi får spela med en man mindre i en timme, vi fightas, vi krigar och vi får med oss en poäng. Jag är jättestolt över killarna, hur vi kämpar oss till den här poängen. Johan har ett läge där han kunde avgjort, men det hade varit att gapa över för mycket. När man spelar med 10 man så länge, då får man vara nöjd med en pinne.

Utvisningen?

– Domaren sa ingenting utan visade upp mig på läktaren för att jag protesterade. Jag har sett bilderna efteråt och jag tror att alla är lika chockade. William ska skjuta och ser inte spelaren som kommer. Jag har själv spelat 20 år på elitnivå och aldrig varit med om en större skandal, det här var det värsta jag varit med om. Man skäms, när det kommer folk som betalar pengar och så är det slut efter en halvtimme. Wille mår jättedåligt av detta och jag tycker synd om honom.


'ÖIS-GAIS, presskonferensen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se