Stojan Lukic: ”Struntar i hur det ser ut”

Sambadefensiv pratade med målvakten Stojan Lukic efter 2-0-vinsten mot IFK Värnamo.

 

Tankar efter slutsignalen?
– Vi gör inte vår bästa match, men vi tar tre poäng och just nu struntar jag i hur det såg ut. Vi är starka på hemmaplan, även om vi inte gjorde en bra prestation spelmässigt.

 

Drömstart med två snabba mål.

– Det vill man alltid ha, men jag tror att det är just det som gör att vi blir lite försiktiga, vi vill behålla ledningen och slutar nästan spela.

 

2-0 är inte ointagligt.

– Vi hade chanser i andra och kan göra 3-0, då dödar vi matchen. Nu får vi inte det och hade 2-1 kommit, så hade det blivit darrigt, men nu höll vi undan.

 

Det känns väldigt stabilt med dig i mål.

– Tack, kul att höra. Det var det jag hoppades på, jag har ju varit med länge och spelat i Allsvenskan 4-5 år. Jag känner att jag har mycket rutin och ett lugn att bidra med, så det är precis det jag vill.

 

Dagens insats?

– Det var många bollar att plocka i luften, men annars var det bara en nick och ett par skott utifrån. Vårt försvar skötte sig utmärkt och tog bort det mesta.

 

Ännu en hemmaseger, men borta fungerar det inte.

– Man ska inte skylla på något, men i två av matcherna har vi fått spela lång tid med 10 man. Det är någonting vi behöver titta på, vi måste bli bättre på bortaplan. Det går inte att bara vara bra hemma, utan vi måste börja vinna borta också om vi ska vara med i toppen. Förhoppningsvis kan vi göra det mot Gefle i nästa omgång.


'Stojan Lukic: ”Struntar i hur det ser ut”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se