Stojan Lukic: ”Vi är värda tre poäng”

Sambadefensiv pratade med Stojan Lukic efter den oavgjorda matchen mot Öster.

 

Tankar efter slutsignalen?

– I första är vi ängsliga, spelar mycket i sidled och bakåt, och kommer inte in i matchen. Jag tror att det kan bero på smällen vi åkte på i Trelleborg senast. I halvtid fick vi bra direktiv av Lantz och han berättade hur bra vi egentligen kan vara. Sedan går vi ut, tar över matchen totalt och det känns som vi ska vinna…
Men sedan kommer det första röda kortet och strax efter det tar Öster ledningen. Vi fortsätter att trumma på trots att vi är en man mindre och får oavgjort till slut. Vi får en poäng, fast jag tycker nästan att vi är värda tre. Spelet hackade när vi var tio mot elva en period. Vi vill alltid ha tre poäng på hemmaplan och sett till matchbilden är vi besvikna med resultatet.

Stort övertag i bollinnehav.

– Vi vet att vi är starka hemma och kan spela bra fotboll, det är ingen hemlighet. Jag kände inte igen oss före paus, men vi vinner en sådan här match om vi spelar med fullt lag.

Östers mål?

– Nurkic gör det bra, den vred sig runt Hammar och bort från mig. Jag ser bollen sent och den sitter i hörnet, så det är inte mycket att göra.

Hur har veckan varit efter 6-0-förlusten?

– Det är en match man vill glömma så snabbt som möjligt, men det gör man förstås inte bara sådär. Vi tar oss ur den matchen och gör det bra idag, det får vi bygga vidare på.

Var det din värsta upplevelse på en fotbollsplan?

– Den absoluta värsta, jag har aldrig släppt in sex mål i en match tidigare. Det var hemskt, en hemsk känsla för alla som bryr sig om ÖIS, alla som spelar i laget, alla som håller på ÖIS och alla som jobbar för ÖIS. Det var en riktig käftsmäll, som vi fick. Man vill bara be om ursäkt till alla och visa att vi är bättre än så.

Hur är det annars att spela i ÖIS?

– Jag tycker det är fantastiskt kul. Vi har en harmonisk grupp, bra ledare och fina supportrar som stöttar oss varje match. Man vill ge tillbaka så mycket som man kan och vi försöker alltid göra vårt bästa.

Din gamla klubb Halmstad spelar i Allsvenskan.

– Ja, där vill väl alla spela. Målsättningen är att vi så småningom också ska vara där, ÖIS är en klubb för högsta serien.


'Stojan Lukic: ”Vi är värda tre poäng”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se