Sören Börjesson: ”1-1 var rättvist”

Sören Börjessons kommentar till derbyt på presskonferensen:

 

– GAIS börjar piggast och bäst, de flyttar boll smidigt och lätt. De har initiativet, men får oss inte ur balans. Efter ett tag äter vi oss in i matchen och har en bra sekvens på 15-20 minuter. Det är väldigt jämnt och man kan säga vi har olika delar. I andra halvlek har vi initiativet på ett bra sätt under den första delen, GAIS är lite mer försiktiga, vi får en del tryck, har bra variation i vårt anfallsspel och skapar några lägen. Sedan är matchen avvaktande innan GAIS trycker till på slutet och skapar lite oreda. Samtidigt som vi har en hel del bra kontringslägen, där vi bränner det sista passet som kan ge friläge. Det kändes som om det var många som ville avgöra det här derbyt sista 10, men det blev 1-1 och det får betraktas som rättvist.


'Sören Börjesson: ”1-1 var rättvist”' har en kommentar

  1. 5 september, 2017 @ 11:50 walli44@hotmail.com

    Rolig match igår tycker jag. Öis var minst lika bra och hade bättre chanser fram till de sista 15-20 minuterna. Gillar Carlsén, Sahlin och Eriksson från igår. Sliper var riktigt dålig och borde bytts ut.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se