cof

San Sebastián, dag 0: En sväng ut till anläggningen

Jag anlände San Sebastián igår eftermiddag och idag passade jag på att ta mig ut till Real Sociedads träningsanläggning, som ligger en dryg mil utanför centrum, för att inspektera faciliteterna.

En konstgräsplan i direkt anslutning till klubbstugan, en gräsplan med stor läktare bredvid och sedan ytterligare en konstgräsplan plus tre gräsplaner på kullarna runtomkring. Därutöver pågår anläggningsarbetet för vad jag gissar är ytterligare en plan.

IMG_20180308_145854Vad jag har hört så kommer vi inte träna på plast annat än vid riktigt skitväder, och förmodligen kommer inte heller huvudgräsplanen att stå till vårt förfogande…

cof

…utan sannolikt blir det den här planen som kommer användas av Sällskapet. Vid en snabb okulärbesiktning såg den ut att ha det bästa underlaget av de tre träningsplanerna.

cofInte för att de andra var dåliga. Det var lite ojämnt och fläckigt på sina ställen, men bra förhållanden för att vara i mars.

Jag kommer vara här under hela lägret och ämnar ge er rapporter, och även intervjuer, efter bästa förmåga. Uppskattar ni servicen får ni gärna skicka ett bidrag till tifokassan – Swish 123 552 7031, eller BG 595-8145 – så hörs vi av imorgon.

Har ni några önskemål/förslag på frågor att ställa eller spelare som jag borde prioritera att försöka intervjua så får ni gärna framföra detta i kommentarsfältet nedan. Det är svårt att säga nu hur många jag kommer hinna/få möjlighet att prata med men jag ska göra mitt bästa för att ni ska lära känna spelarna lite bättre innan serien drar igång.

 


'San Sebastián, dag 0: En sväng ut till anläggningen' have 2 comments

  1. 8 mars, 2018 @ 21:32 Calle

    Utmärkt, given Swish!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se