sdr

San Sebastián, Dag 2: Mellanträning på konstgräset

Lördagens första träningspass genomfördes på den ena av Real Sociedads två konstgräsplaner. Inga optimala förutsättningar, men en blöt vinter har dessvärre medfört att gräsplanerna inte är i tillräckligt bra skick för att klara den ytterligare belastningen vilket ställer till planeringen runt lägret lite grand. Vad det verkar kommer nog några träningspass ställas in eller ersättas av annan aktivitet eftersom man ogärna vill växla fram och tillbaka mellan gräs och konstgräs.

Förmiddagsträningen var annars en klassisk mellanträning där i stort sett allt fokus låg på olika former av avslutsövningar mot de båda målen. Vi bjöds på många snygga mål och flera kvalificerade räddningar från alla tre målvakterna där framförallt U19-målvakten Oskar Blank imponerade på mig med flera fina parader. Blank som, tillsammans med Momo Said och Tim Stolt Hermansson, kallats till landslagsläger för pojkar 00 i slutet av mars.

De enda som inte medverkade på avslutningsövningarna var Anton Lans och Karl-Johan Lindblad som båda två körde mer försvarsinriktade övningar tillsammans med Fredrik Björk.

På frånvarolistan fanns Daniel Paulson, som har lite problem med låret, samt även David Engström som under natten fått ytterligare problem med sina bihålor, något han har dragits med under den senaste veckan. Engström uttryckte igår en förhoppning om att han skulle kunna vara tillbaka i träning på måndag, men i och med nattens bakslag känns det osäkert.

oznorBjörk lär ut sin magi…

oznor…och Thomas är också bra.

UPPSKATTAR DU RAPPORTERINGEN FRÅN TRÄNINGSLÄGRET FÅR DU GÄRNA SKÄNKA EN SLANT TILL TIFOKASSAN VIA SWISH 123 552 7031 ELLER BANKGIRO 595-8145. TACK SÅ MYCKET! OCH KÖP ÅRSKORT TILL ÖSTRA STÅ! ÖVER 100 SÅLDA JUST NU!


'San Sebastián, Dag 2: Mellanträning på konstgräset' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se