cof

San Sebastián, dag 4: Svårt att göra mål efter irländsk julafton

Måndagens enda träningspass genomfördes under förmiddagen.

Efter uppvärmningskvadraten och en spelövning där fokus låg på att hålla bollen inom laget fick vi senare se större spel på en av de två planhalvorna.

Efter två matcher där det gula laget dominerat rätt kraftigt fick sig det blåa laget en rejäl avhyvling av F Björk som inte tyckte de höll tillräckligt hög nivå, något som även Askebrand verkade hålla med om då han under tredje matchen gick in på planen för att få igång presspelet,  som han tyckte saknades. Övriga direktiv som gavs var att göra sig mer spelbar – bollhållaren ska inte behöva leta efter någon att passa utan ska ha två-tre alternativ med en gång.

I stort sett alla spelmoment innehåller poängspel där spelarna i det vinnande laget får med sig pinnar till den månatliga sammanställningen. Det märks att dessa poäng är åtråvärda, och stämningen på plan kan bli lite grinig i jakten på seger. Trots att det utbytts en del hårda ord vissa spelare emellan verkar vinnarskallarna vara rätt prestigelösa i sitt sätt att ge och ta kritik.

Efter spelet delade spelarna upp sig över planen. Lindström och Montiel tränade på att sätta frisparkar i krysset, Danny, Lindblad och Lans körde lite försvarsinspirerade övningar med F Björk och resterande tränade inlägg & avslut.

Träningen avslutades med irländsk julafton, snurra tio varv runt en käpp (minus shoten innan, som förekom på mina träningsläger i division 5) för att sedan försöka sätta dit bollen från straffpunkten. Inget av lagen var särskilt lyckosamma på den fronten och det krävdes fyra sudden-omgångar, och kortare avstånd, innan Aliev kunde skjuta segern till sitt lag.

Från sjukstugan kan rapporteras att Engström blivit sämre sen i lördags (då jag sist hörde något) och går nu på en penicillinkur. Dålig timing, minst sagt, men vi får hoppas att det biter och att han snabbt tillfrisknar.

Annars stod Paulson över även dagens träning pga hans lårproblem, och även Stojan stod vid sidan då han har en lättare förkylning.

På grund av datorstrul så kan det dröja lite innan fler intervjuer dyker upp. Jag är dessvärre inte lika flink i fingrarna på telefonen som vid en dator, men jag ska försöka lösa det ändå.

UPPSKATTAR DU RAPPORTERINGEN FRÅN TRÄNINGSLÄGRET FÅR DU GÄRNA SKÄNKA EN SLANT TILL TIFOKASSAN VIA SWISH 123 552 7031 ELLER BANKGIRO 595-8145. TACK SÅ MYCKET! OCH KÖP ÅRSKORT TILL ÖSTRA STÅ! ÖVER 100 SÅLDA JUST NU!


'San Sebastián, dag 4: Svårt att göra mål efter irländsk julafton' have 4 comments

 1. 12 mars, 2018 @ 14:57 Anders Dahlby

  Strålande…..

  Svara

 2. 12 mars, 2018 @ 15:24 Antonr

  Tackar som ödmjukast för rapporteringarna

  Svara

 3. 12 mars, 2018 @ 16:31 Fredrik

  Kanon

  Svara

 4. 12 mars, 2018 @ 19:09 Mats

  Mycket bra intervjuer. Absolut strålande!!!

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se