image

Daniel Paulson: ”Jobba hårt och inte slappna av”

Sambadefensiv pratade också med lagkaptenen och målskytten Daniel Paulson.
Din syn på matchen?

– Det är vår bästa match för i år. Vi hade mycket boll och skapade många målchanser. så det kändes orättvist med 1-1 i halvtid. Sedan gick vi bara ut och körde och det blev bra. Det var en period efter 2-1-målet. där vi sjönk ner för lågt, men det är lätt att det blir så.

Du gjorde dagens snyggaste mål.

– Ja, i konkurans med Diegos chip. Det var gött att den gick in, efter det kunde vi andas ut. Jag gjorde ett snyggt mål mot Degerfors för några år sedan, men det här håller jag högt.

Du har haft en strulig början.

– Jag har haft en bristning i låret som spökar och det gäller att bli bra, så jag kan gå hundra. Jag fick den under försäsongen och gick på för tidigt, så ja g får nya blödningar hela tiden. Vila är det enda som hjälper, men det går ju inte när säsongen är i gång. Jag får vila när jag kan och sedan gå för fullt, det är bättre än att bara köra på 70% hela tiden.

Det såg ut som du var på spelhumör idag.

– Det kändes väldigt bra. Jag hade fått tre raka matcher och det behövde jag för att komma igång efter skadan.

Förra året var vi nära att ramla ur serien.

– Ja, det har vänt fort. Vi har fått ihop det väldigt snabbt, det är bra spelare som kommit till oss och det har klickat med de som var kvar och det känns jättebra.

Nya spelsystemet?

– Vi vet vad vi ska göra och Thomas har varit väldigt tydlig från dag ett med vad han vill få ut av alla roller. Sedan lämnar han vissa delar fitt till oss att improvisera. jag tycker det ger en bra balans.

Det kommer att bli ännu bättre?

– Det är bara att bygga vidare på det här. Man ska inte tänka på att det gått så bra utan jobba hårt och inte slappna av.


'Daniel Paulson: ”Jobba hårt och inte slappna av”' har en kommentar

  1. 13 maj, 2018 @ 01:01 B Linder

    Bra spelat ÖIS ! Härlig inledning på årets Superetta, fortsätt så ! En liten fundering : jag har inte sett till Mäster Sören vid bänken de senaste matcherna … vad har hänt ?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se