Jens-Lys Cajuste: ”Får ta den tid det tar”

Sambadefensiv pratade med Jens-Lys Cajuste efter den oavgjorda seriefinalen mot Falkenberg.

 

 

Din syn på matchen?

– Vi ineleder starkt, väldigt bra, och håller i bollen större delen. I andra släpper det lite och Falkenberg kommer in i matchen och kan ta ledningen. Då tappar vi det lite, men vi fortsätter att spela vårt eget spel och till slut kommer kvitteringen. Sedan trycker vi på rejält i slutminuterna.

Hur skön var kvitteringen?

– Det var jätteskönt! Man kände hur man kunde andas ut. Oavgjort är ok, men vi borde gått härifrån med en vinst, så det känns lite tungt.

Borde vi skapar fler heta chanser?

– Jag tycker vi hade flera chanser, som det borde blivit mål på – åtminstone ett eller två.

Kändes det som det var två av seriens bästa lag?

– Så kan man se det. Falkenberg var bra, det kan man inte ta ifrån dem, men jag tycker att vi var det bättre laget.

Du gjorde en strak insats idag.

– Tack, ibland har man lite flyt och då går vissa saker hem. Jag försöker spela som jag vet att jag kan. Jag har också bra medspelare, som gör det lättare för mig. T ex hittade Danny mig väldigt många gånger.

Skulle du gjort mål också?

– Ja, något av mina lägen borde gått in. Det är något jag får slipa på framöver.

Framtiden?

– Klart att jag vill spela mer, men det får ta den tid det tar. Jag går ut och gör jobbet på träningen varje dag och känner ingen stress.


'Jens-Lys Cajuste: ”Får ta den tid det tar”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se