Simon Nilsson: ”Godkänd med mersmak”

Sambadefensiv pratade med Simon Nilsson efter att ÖIS utklassat Varberg med 5-2.

 

Din syn på matchen?

– Vi gör en väldigt bra match, sett till förutsättningarna – planen var väldigt svårspelad. Vi får två snabba mål på fasta situationer, en hörna och en straff. sedan kontrollerar vi matchen. Varberg skapade inte många farligheter, även om Stojan fick göra några räddningar. Det var roligt att vi kunde göra fem mål, när det var enkronasmatchen, men vi hade hoppats på lite mer publik.

Vi skapade riktigt mycket framåt.

– Ja. precis. I de två senaste matcherna har motståndarna inte haft så många chanser heller, vi har haft greppet mot både Degerfors och Norrby. Nu går vi för seger i de två sista matcherna också och ska försöka avsluta säsongen bra.

Formen är på topp?

– Verkligen!

Din egen insats idag?

– Den var godkänd med mersmak, med ett mål och en assist roligt att man får bidra till laget.

Vi ser dig på lite olika positioner under hösten.

– Jag spelar där tränare sätter mig, men jag trivs bäst som innermittfältare.


'Simon Nilsson: ”Godkänd med mersmak”' har en kommentar

  1. 2 november, 2018 @ 12:23 Rödblå gubbe

    Visst var det ett fint mål som Simon gjorde. Däremot tycker jag inte att försvarsinsatsen var särskilt lysande. Vi får tacka Stojan för att det inte blev fler baklängesmål. Detta till skillnad från förra matchen där vi täppte till riktigt bra bakåt, Norrby hade bara någon enstaka målchans.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se