Öis-Gais_ÖIS-16-1

Introduktion av en nykomling

Hej!

Mitt namn är ”MOrgryte” och jag skulle gärna vilja introducera mig inför er läsare. Jag är skaparen av Twitter-kontot ”Åsikter om ÖIS” och jag har blivit erbjuden möjligheten att skriva på denna blogg numera. Jag är väldigt tacksam över denna chans till att få fram mina tankar till en större publik och ge er öisare ytterligare åsikter kring vår klubb.

Först och främst vill jag tacka dig som besöker denna blogg. Jag anser mig ej vara någon slags expert på hur en fotbollsklubb sköts, de ekonomiska besluten eller spelares matchinsatser. Mina texter  är enbart formade ur ett fans perspektiv och jag hoppas att ni som läser förstår att mina texter kommer vara personliga, där en del säkert kommer vara skrivet ur glädje eller frustration. För att få en bättre bild av hur mina texter brukar se ut och en bättre introduktion av mig, rekommenderar jag att ni besöker https://asikteromois.home.blog/. (Mina texter som jag lägger upp här kommer även finnas tillgängliga där).

Slutligen så vill jag berätta att denna bloggs grundare kommer att vara anonymt, detta då jag ej känner mig tillräckligt “bekväm” för att dela av mig med min identitet. Detta kan förändras i framtiden men det tar vi då dagen är kommen. Jag kan ge dig läsare en liten presentation av mig utan att avslöja för mycket. Jag har varit öisare sedan den dag jag föddes och detta är tack vare min far. Det är hans kärlek för vår klubb som fick mig att upptäcka alla mina egna känslor för denna underbara förening. Utan honom så hade jag kanske aldrig fått uppleva alla de fantastiska målen, det härliga liret och våra fans passion på Gamla Ullevi. Även om våra fram- och motgångar har varierat de senaste 20 åren så har känslorna för ÖIS aldrig försvunnit. Vi har lidit för denna klubb men även kunnat glädja oss och det är med förväntan jag ser vad vår klubb håller på att arbeta med inför den kommande säsongen. Att vara öisare har sällan känts så exalterande de senaste åren som det gör just nu. Vi är en klubb med en sådan otrolig historia och den består av individer som skulle gå igenom eld för det rödblåa emblemet, vi skall kämpa för att nå till den plats vi förtjänar. Vi är starka, vi är stolta, vi är enade som en och framförallt så är vi ÖIS


'Introduktion av en nykomling' have 2 comments

  1. 22 februari, 2019 @ 16:40 Robert

    Great, den här sidan behöver mer innehåll.

    Svara

  2. 4 mars, 2019 @ 19:29 Alfred

    Varmt välkommen!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se