Carl Wede: ”Mycket kämpa och inte så välspelat”

Vi fick också en pratstund med Carl Wede efter slutsignalen.

 

Tankar efter matchen?

– Mycket kämpa och inte så välspelat. Väldigt skönt med en seger efter den här tunga perioden. Vi börjar helt ok i första, sedan blev vi baktunga efter målet och det fortsatte efter paus. Syrianska tryckte ned oss i andra. Det blev bättre när vi bytte system, kom upp med mer folk i banan och tog tag i matchen igen.

Poängen var viktigare än spelet idag.

– Det är det alltid, men långsiktigt behöver man ett spel också för att ta segrar. Trepoängare är välbehövliga, lite extra idag eftersom vi inte har vunnit på länge.

Var det oroligt mot slutet?

– Inte från min sida. Vi försökte trycka upp lite mer. Vi låg mer i fembackslinje, jag försökte komma upp och pressa deras vänsterback. Vi kommer högre och kan störa dem.

Du var inblandad mycket i spelet.

– Det blir ofta så, som yttermittfältare. Mycket upp och ner, särskilt om de också spelar mycket på kanterna som idag, då blir det en hel del spring. Det kändes bra, jag gillar att ha mycket boll, vara delaktig i spelet och hitta kombinationer. Vi gjorde väl inte det jättemycket under vissa delar av matchen, men när vi väl gjorde det så var många involverade.

Ny uppställning som vanligt.

– Har man tur kan man spela med samma lag hela tiden. Vi har haft mycket skiften, men vi har många spelare som håller bra kvalitet, så det har vi ändå klarat bra. Vår förluster har varit jämna matcher och vi har inte vikt ner oss.


'Carl Wede: ”Mycket kämpa och inte så välspelat”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se